Nokialta vielä uusia älypuhelimia?

Nokia-logo

Esittelikö Nokia viimeiset omaa brändiään kantavat älypuhelimet Nokia World 2013 -tapahtumassa 22. lokakuuta? Näin tuntuvat uskovan useimmat, sillä Microsoft-kaupan täytäntöönpano lähestyy. Kaupan pitäisi olla valmis ensi vuoden alkuun mennessä, jonka jälkeen Nokian nimeä ei älypuhelimissa tulla enää ainakaan muutamaan vuoteen näkemään.

Jotain mielenkiintoista saattaa kuitenkin ehkä olla vielä luvassa. Näin vihjailee Twitter-käyttäjä evleaks, joka on luottolähde Nokia-huhujen saralla.

Haluatteko lisää? Nokia Illusionist saattaa tukea stulys-kynää”, kirjoittaa evleaks viestissään.

Mikä on Nokia Illusionist? Sitä voidaan lähinnä vain arvailla. Se vaikuttaisi tässä vaiheessa uudelta suuremman kokoluokan älypuhelimelta tai taulutietokoneelta.

Uskotko Nokian mahdollisuuksiin laajentaa Lumia-sarjaa vielä omaa nimeään kantavalla tuotteella?

Lähde: evleaks

13 kommenttia

 1. Jaa, miksi ei ehtisi jotain rykäistä vielä markkinoille. Tosin aika yhtä tyhjän kanssa se on, koska Microsoft nielaisi toiminnan. Nokian puhelintoiminta liittyi siihen samaan savuavaan rauniokasaan kaikkien muiden valmistajien kanssa, jotka ovat yritystoimintansa yrittäneet Microsoftin mobiilituotteen varaan rakentaa.

  1. Nielaisi? Mistä näitä tulee? Nokia oli se joka päätti myydä.
   Mitkä yritykset ovat savunneet MS:n mobiilien kanssa? Mun muistin mukaan esim HTC rakensi koko olemassaolonsa Windows Mobilen päälle…

   1. Olet vissiin ollut tynnyrissä viimeiset pari vuotta tai sitten vain ihan pöljä. MS nimenomaan NIELAISI Nokia. Nokialla ei ollut mitään muuta mahdollisuutta. Joko konkurssi tai myynti Microsoftille. Siitä sopparista ja sopasta ei muuten ollut tietä ulos.

   2. HTC otti myös ensimmäisten joukossa Androidin mukaan 🙂

 2. Saattaa sieltä jotakin vielä tullakkin.
  Julkistus menee kuitenkin niin pitkälle, että MS-kauppa kerkeää luultavasti tulla voimaan.

  En kyllä todellakaan tiedä.
  Jos sieltä jotakin tuleekin, niin onko sen julkistus julkistamisen arvoinen kaupan toteutuessa?

  Tämä on tätä spekulointia. Ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu.

 3. En näe Nokian julkaisevan enää elinkaarensa aikana laitteita, kun eivät yksinkertaisesti ehdi, mutta se mikä on jännä nähdä Nokian mobiilipuolen siirtyessä Microsoftille, on mitä myymälöissä tapahtuu kaupan seurauksena; lukeeko joka puolella Microsoft lisävarusteita myöten?

  Trollausmielessä voisinkin heittää, että mikäli mielii keräilymielessä jotain Nokia-tekstillä varustettua tavaraa kuten vaikkapa kylttejä, kaatopaikoilta ja pahvinkeräysastioista löytynee vuodenvaihteen jälkeen kasoittain Nokia-tekstillä varustettua materiaalia (ei elektroniikkaa).

 4. Jos kauppa toteutuu. Huom huom! 😉
  Päätös on osakkeenomistajilla, joista suuret sijoitusyhtiöt saattavat laskea yhteen kaupan hinnan ja Nokian uudet julkistukset…

  1. Eiköhän se kauppa toteudu.
   Osakkeenomistajat saavat tililleen kaupasta nimittäin mukavan summan. 😉

   1. Toteutuu. Muuten joutuu nokia maksamaan microsoftille sakkoakin. En nyt muista sitä summaa, mutta ei mikään iha pikkuraha ollut.. Hyvä vaan että nokia pääsee vihdoin tappiollisesta bisneksestä eroon! Sitten vaan odotellaan ja nautitaan kun alkaa mikkisofta kusta niin mobiilipuolella kuin häviävässä pc myynnissäkin 😀

 5. Luitteko muuten uutisen?!
  MobiiliBlogin ylläpitäjä Teemu siirtyy TaskuMuron toimittajaksi ja samalla uutisten teko MobiiliBlogissa loppuu! 🙁

  Onnea Teemulle joka tapauksessa tulevaisuudessa.

  1. Tuossa vielä linkki:
   taskumuro.com/taskumuro-laajenee-mobiiliblogicomin-teemu-hynninen-liittyy-vahvuuteen

Kommentointi on suljettu!