Nvidia esittelee tulevaa mobiilisiruaan näyttävällä demolla

Nvidia

Grafiikkapiireistään tunnettu Nvidia on jäänyt mobiilimarkkinoilla Qualcommin jalkoihin. Yhtiö uusi Tegra 4 -siru ei ole onnistunut houkuttelemaan valmistajia ympärilleen, mutta Nvidia ei ole luovuttamassa. Seuraavan version kehitys etenee hyvää vauhtia ja siltä on lupa odottaa paljon.

Nvidian seuraava piiri on koodinimeltään Logan. Se tulee sisältämään Kepler-arkkitehtuuriin pohjautuvan grafiikkaytimen ja rakentumaan 28 nanometrin tekniikalla.

Nvidian mukaan Logan tulee parhaimmillaan olemaan tehokkaampi kuin Playstation 3. Tämä tarkoittaa hyvin aidonnäköistä grafiikkaa, kuten lopusta löytyvällä videollakin nähdään. Siinä Logan pyörii referenssi tabletin päällä täydellä teräväpiirtotarkkuudella.

Ensimmäiset Logan-pohjaiset laitteet nähdään markkinoilla näillä näkymin aikaisintaan vuoden 2014 toisella neljänneksellä.

Lähde: Phone Arena

4 kommenttia

  1. Kiintoisaaa. Eikös jo Tegra 4 piekse Snapdragon 800 joissain tehtävissä? Joka tapauksessa samoissa mennään. Tosin Tegra 4 käy 400mhz alemmilla kelloilla.

      1. Jep. Kai se niin on. Tuntuu vaan tuo 7v ikuisuudelta tekniikan saralla. Ja sitten kun surffailee noilla konsoleilla (PS3/X360) netissä niin huomaa ettei ihan kaikki ole kotona.

Kommentointi on suljettu!