Samsung laajentaa Galaxy Gear -tukea loppuvuoden aikana

Galaxy Gear

Elektroniikkajätti Samsung kertoo laajentavansa Galaxy Gear -älykellonsa tukea loppuvuoden aikana. Tällä hetkellä kelloa tukevat Galaxy Note 3 ja Galaxy Note 10.1 2014 Edition sekä osassa päin maailmaa Galaxy S4, jolle tuen lisäävä Android 4.3 Jelly Bean -päivitys on jo julkaistu. Samainen päivitys on luvassa myös Galaxy S III– ja Galaxy Note II -malleihin.

Lokakuun lopussa yhtiö aloittaa uuden ohjelmiston jakelun myös Galaxy S4 mini-, Galaxy S4 Active-, Galaxy Mega 5.8-, Galaxy Mega 6.3– ja Galaxy S4 Zoom -laitteille. Kaiken kaikkiaan kello on yhteensopiva päivityksien jälkeen kymmenen eri laitteen kanssa.

Galaxy Gear -älykellossa on 1,63 tuuman 320 x 320 pikselin Super AMOLED -kosketusnäyttö, 800 megahertsin suoritin, 512 MB:tä RAM-käyttömuistia, neljä gigatavua tallennustilaa ja 1,9 megapikselin kamera. Kello kertoo käyttäjälleen muun muassa saapuneista viesteistä ja mahdollistaa puheluihin vastaamisen. Toiminnallisuuksia voi laajentaa Samsung Apps -kaupasta ladattavilla sovelluksilla.

Lähde: Engadget