Kuvina Googlen ja Motorolan Nexus 6

Nexus 6 on yksi tämän hetken kuumimmista Android-pohjaisista laitteista. Viime vuoden lokakuussa julkistettu uutuus jatkaa tyylikkäästi Nexus-sarjaa, jossa Googlen yhdessä laitevalmistajan kanssa rakentaa puhelimen. Nexus 6:n valmistajan toimii Motorola, jonka nykyinen muotokieli näkyy tuotteessa hyvin. Kaareva takakuori, kuoppaan sijoitettu Motorolan logo ja kameraa kiertävä salama rengas ovat kaikki tuttuja amerikkalaisvalmistajan nykyisistä älypuhelimista.

5,96 tuuman 2560 x 1440 pikselin kosketusnäytön ympärille rakentuva Nexus 6 on erittäin kuvauksellinen laite. Niinpä se sai kunnian päästä Kuvina-sarjamme tähdeksi. Tällä kertaa siirryin sisätiloista ulos ja tallensin muutaman tyylikkään otoksen Motorolan ja Googlen yhteistyön hedelmästä.

Nexus 6:n keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelä, Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua käyttömuistia, 32 tai 64 gigatavua tallennustilaa ja 13 megapikselin kamera. Kooltaan puhelin 159,26 x 82,98 x 10,06 millimetriä ja se painaa 184 grammaa.