MobiiliBlogi syntyi uudelleen!

Huom! Sivusto on kesken ja tulee kehittymään lopulliseen muotoonsa seuraavien päivien aikana!

Lokakuussa 2013 ilmoitin, että MobiiliBlogin tie on tullut päätökseen. Siirryn tuolloin kirjoittamaan uutisia ja arvosteluita suurelle kotimaiselle mobiilialaa käsittelevälle sivustolle. Siirto tuntui tuolloin oikealta, sillä MobiiliBlogi oli jo pitkään tuntunut työltä, josta ei juurikaan saanut palkkaa. Niinpä tulin siihen tulokseen, että on parempi vaihtaa maisemaa. Ikävä kyllä ruoho ei ollut toisella puolella vihreämpää, vaikkakin kirjoittamisesta sai palkkaa. Motivaatio oli kuitenkin hukassa ja niinpä oli järkevää ottaa aikalisä.

Useamman kuukauden pohdinnan ja muutamien työtarjouksien jälkeen päätin, että on aika herättää vanha kunnon MobiiliBlogi henkiin. Tässä se nyt on! Sivuston on vielä niin sanotusti beta-vaiheessa, mutta pitkälti ulkoasultaan kuitenkin valmis. Joitain muutoksia saattaa vielä tulla. Jos löydät bugeja tai sinulla on mielessä kehitysehdotuksia, voit ottaa yhteyttä minuun: admin[at]mobiiliblogi[piste]com.

Uudistunut MobiiliBlogi ei tule jatkamaan samalla linjalla, kuin vuosina 2008-2013. En lähde kilpailemaan muiden kanssa uutisten määrässä. Tarkoituksena ei ole uutisoida jokaista pientä huhuja ja uutista, vaan keskittyä omaan sisältöön. Näitä ovat kuvat, artikkelit, vinkit ja videot. Toki pyrin uutisoimaan merkittävimmät tuotejulkistukset, mutta huhut ym. jätän muiden uutisoitavaksi. Lyhyesti sanottua ajatuksena on keskittyä itse tehtyyn sisältöön, joita muilta kotimaisilta sivustoilta ei löydy. Tämä tarkoittaa myös sitä, että juttuja ei ole luvassa joka päivä. Kutsuisinkin MobiiliBlogi uudelleensyntyneeksi, enkä vanhan paluuksi.

Uuden sivuston myötä olen pitkästä aikaa innoissani kirjoittamisesta! Toivon, että MobiiliBlogiin kehittyy tiivis yhteisö, joka kommentoi artikkeleita tuoden lisäarvoa niiden sisältöön. Näin pystymme yhdessä rakentamaan sivuston, jossa lukijoiden tietotaito yhdistyy allekirjoittaneen sisältöön.

Ulkoasu on rakennettu viimeisimpiä trendejä seuraten. Uusi sivusto toimii sellaisenaan tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Näin koko sisältöön pääsee käsiksi laitteesta riippumatta. Tämä ei ollut aikaisemmin mahdollista, silla erillinen mobiilisivusto jättää aina jotain pois.

Tehdään uudesta MobiiliBlogista yhdessä Suomen paras mobiililaitteisiin keskittyvä sivusto! – Teemu Hynninen

19 kommenttia

 1. Loistavaa, että uutta tarjontaa saadaan. Toivon juuri laajempia ja taustoittavampia artikkeleita kuin naapureilla. Jokaisesta uudesta julkaisusta ei kannata kaikkien kopioida teknisiä tietoja uutisiinsa. Ihan vain kauniina vinkkinä, kuuden vuoden taakse lähettävä logo ei tuo arvovaltaa, eikä nosta sivun profiilia. Lasiefektit on niin iPhone ilman numeroa.

  1. Tarkoitatko, että logo kaipaisi värien puolesta uudistusta? Ajattelin itse, että pidän mukana vihreän ja sinisen, koska ne ovat olleet logossa mukana sivun alkuajoista asti

  1. Kiitos! Toivottavasti pystyn tarjoamaan kiinnostavaa luettavaa. 🙂

 2. Tätä on odotettu! Hienoa, että MobiiliBlogi on täällö taas, vaikkakin hieman eri konseptilla.

 3. Mainiota! Olen toivonut pitkään että MobiiliBlogi palaisi.

 4. Tätä on todellakin odotettu! Mahtava homma. 🙂

  1. Kiitos todella paljon. 🙂 Lämmittää sydäntä, kun niin moni muistaa MobiiBlogin ja o odottanut paluuta, vaikka sivusto jäi tauolle aikanaan yli puilitoista vuotta sitten.

 5. Vau! Mahtava juttu. Tässäonkin kerennyt kaipaamaan MobiiliBlogin tunnelmaa. 🙂

  1. Kiitos. Kaikki nämä kommentit motivoivait vain lisää luomaan uniikkia sisältöä! Mahtavaa, että lukijoita kiinnostaa edelleen MobiiliBlogi.

   Toivottavasti saamme aikaiseksi tiivii ja hyvin yhteisön. Toivon, että porukka jaksaisi kommentoida uutisia asiallisesti ja aktiivisesti.

 6. Loistava uutinen! Mobiiliblogi oli aikanaan paras blogi jota seurasin. Nyt on aika vallata tuo titteli takaisin. Herttua hyppää tämän junan kyytiin! 🙂

  1. Kiitän! Toivottavasti sivusto kiinnostaa, vaikka konsepti hieman muutui uudistuksen myötä. 🙂

  1. Katos Paroni, täällähän on vanhoja kuomiakin.

 7. Jes, tätä on odotettu. Tää on sivuna vaan niin paljon parempi ettei taskumuroa jaksanut aina seurata 🙂

 8. Sattumalta törmäsin tähän. Hieno juttu tämä comeback. En vaan itse oikein koskaan päässyt sinuiksi tuon korporaatiokorvikkeen kanssa.

  1. Kiva nähdä lisää tuttuja nimimerkkejä ”vanhoilta” ajoilta. 🙂 Tosiaan, yhtä aktiivisesti en uutisia tykkitelle, mutta joka tapauksessa elossa ollaan jälleen. Yritetään pitää tämä nyt harrastuksena, niin pystyy hommassa se ilo mukana.

Kommentointi on suljettu!