Marques Brownleen videoarvostelussa LG G4

Jos yhtään enemmän seuraat mobiilimaailmaa, on nimi Marques Brownlee varmasti tuttu. Herra tunnetaan myös kirjainyhdistelmällä MKBHD, jota Brownleen YouTube-kanava kantaa tunnuksenaan. Kyseessä on eräs allekirjoittaneen suosikeista, mitä tulee ulkomaalaisiin, mobiililaitteita arvosteleviin henkilöihin. Brownleen YouTube-kanava kannattaakin ehdottomasti tilata, jos et ole sitä vielä tehnyt.

Tuoreimpana arvostelunaan MKBHD on julkaissut kanavallaan kattavan ja visuaalisesti tyylikkään testin korealaisen LG:n uudesta G4-lippulaivapuhelimesta. Sen tärkeimpänä kilpailijana voidaan pitää Samsungin Galaxy S6 -tuoteperhettä, mutta totta kai LG taistelee uutuudellaan asiakkaista myös Apple iPhone 6:n, HTC One M9:n ja muiden lippulaivakategoriaan sijoittuvien älypuhelimien kanssa.

Arvostelussaan Brownleen kehuu muun muassa uutukaisen näyttöä (vaikka nostaakin Galaxy S6:n näytön edelleen markkinoiden parhaimmaksi), akkukestoa ja hyviä lisäominaisuuksia sisältävää Android 5.1:n päälle kasattua käyttöliittymää. Erityistä hehkutusta osakseen saa kamera, jossa korealaisvalmistaja on onnistunut ilmeisen loistavasti. Miinuksiakin löytyy, kuten aavistuksen heikko kaiutin sekä ajoittainen lämpeneminen, mutta yhteenvetona Brownleen tuntuu arvostavan LG:n uutuuden lippulaivakategoriassa korkealle. Katso herran videoarvostelu G4:stä alta:

2 kommenttia

  1. MKBHD kuuluu myös omiin suosikkeihini! 🙂 Hieno video jälleen kerran. Puhelimessakaan ei ole omasta mielestäni paljoa moittimista

    1. Sellainen harvinaisuushan tuo nykymarkkinoilla on. Voi vaihtaa takakuoren ja akun sekä lisätä muistikortilla tallennustilaa. Saa nähdä, joko G5:n heittää hyvästit näille ominaisuuksille. No, sen näkee sitten ens vuonna. Nyt mennään näillä. 🙂

Kommentointi on suljettu!