Asus ZenWatch 2 on vastaus Applen Watch-älykellolle

Teknologiayhtiö Asus on esitellyt markkinoille uuden älykellon, joka kantaa nimeä ZenWatch 2. Se perustuu Android Wear -käyttöjärjestelmään ja on rakennettu läheisessä yhteistyössä Googlen kanssa, kehuu Asus virallisessa tiedotteessaan. Tavoitteenaan yhtiöllä on ollut luoda mahdollisimman persoonallinen kokonaisuus, joka toimii älypuhelimen kumppanina.

Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen Android Wear -pohjainen älykello, joka tulee saataville kahdessa koossa. Tämä voidaan nähdä selkeänä haasteena Applelle, jonka Watch-älykellon saa 38 ja 42 millimetrin kokoisina. ZenWatch 2:n voi puolestaan hankkia itselleen 49 (vaihdettava 22mm hihna) tai 45 millimetrin (vaihdettava 18 millimetrin hihna) kokoisena.

Asus ZenWatch 2

Kello rakentuu ruostumattomasta teräksestä ja koon lisäksi käyttäjällä on valittavanaan kolme väriä (Silver, Gunmetal ja Rose Gold) sekä kaikkiaan 18 erilaista hihnaa. Näin ZenWatch 2:sta voi kasata juuri sellaisen kuin itse haluaa ja ainakin allekirjoittanut näkee uutuuden aika selkeänä vastauksensa Apple Watchille.

Mielenkiintoiselta vaikuttavalle ZenWatch 2:lle ei toistaiseksi ole Asuksen puolelta annettu tarkkaa saapumisajankohtaa tai hintatietoja. Lisäksi tekniset yksityiskohdat ovat kysymysmerkki. Sen verran tiedetään, että uutuudessa on AMOLED-näyttöä, IP67-suojaluokitu ja Qualcommin järjestelmäpiiri. Mukana on totta kai myös uusin Android Wear -versio, joka toistaiseksi löytyy myynnissä olevista laitteista vain LG Watch Urbane -kellosta.

Asus, ASUS Announces ZenWatch 2
The Verge, Asus brings a choice of sizes to Android Wear with ZenWatch 2
Engadget, ASUS ZenWatch 2 comes in two sizes with more variations

1 kommentti

  1. Todella kiinnostavan näköinen. Android puolella alkaa olla todella hyvä valikoima näitä älykelloja. Mukava, että tässäkin on kaksi kokoa Applen älykellon tavoin…. One size doesn’t fit for all!!

Kommentointi on suljettu!