Huawei tykittää: P8 ja P8 Lite saavat kolmen vuoden takuun

Kovassa nosteessa maailmalla oleva kiinalainen Huawei panostaa parhaillaan Suomen markkinoille enemmän kuin koskaan. Nimittäin Lontoossa huhtikuussa esitelty P8-älypuhelin ja se niin sanottu pikkuveli, P8 Lite, saavat kolmen vuoden takuun. Tämä koskee kaikkia laitteiden ostaneita sekä nykyisiä että uusia. Lisäksi, jos laitteen hankkii 31.8.2015 mennessä saa pakettiin kaupan päälle yhden maksuttoman näytönkorjauksen takuuajan puitteissa. Tätä ja pitkää takuuta voidaan pitää melkoisina houkuttimina, sillä usein juuri näyttö on se osa, joka älypuhelimesta rikkoutuu, jos se sattuu lipeämään kädestä.

Kuluttaja on Huawein liiketoiminnan keskiössä. Uutuusmallimme P8 on viimeistelty designpuhelin, joka tarjoaa suorituskykyä ja käytännöllisiä toimintoja kuten pikakuvakaappaus rystysellä, puhelimen kutsumahdollisuuden sekä erinomaiset kuvausominaisuudet. P8 ja P8 Lite -mallit vastaavat tämän päivän kuluttajan älypuhelinvaatimuksiin. Uusi takuuohjelmamme tarjoaa mielenrauhaa toimintavarmuutta kaipaaville suomalaisille”, toteaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Sofia Lehtimäki.

Kolmen vuoden pitkä takuu on älypuhelinmarkkinoilla varsin ainutlaatuinen. Se kertoo yhtiön kovasta halusta kasvattaa markkinaosuuttaan myös Suomessa, jossa yhtiöllä on muun muassa tutkimuskeskus. Sen käsiala näkyy esimerkiksi Huawein persoonallisessa Android-käyttöliittymässä.

Älypuhelimet ovat erittäin kilpailtu segmentti. Kuluttajille on tarjolla laaja valikoima erilaisia malleja. Me haluamme erottautua joukosta palvelulla ja kannustaa ihmisiä ottamaan puhelintensa toiminnot ja mahdollisuudet tehokäyttöön. Onhan mottomme ’make it possible’”, sanoo Lehtimäki.

Huawei P8 rakentuu alumiinirungon ympärille ja se on vain 6,4 millimetriä paksu. Kokonaisuuteen kuuluvat 5,2 tuuman full hd -kosketusnäyttö, valmistajan oma 64-bittinen Kirin 930 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua käyttömuistia, 16 gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, 13 megapikselin kamera ja 4G LTE -yhteydet. Akku on kapasiteetiltaan 2600 milliampeerituntia. Uutuuden suositushinta Suomessa on 499 euroa.

Huawei P8 Lite

P8 Lite -sisarmalli perustuu viiden tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäyttöön, Kirin 620 -siruun, kahteen gigatavuun RAM-käyttömuistia, 16 gigatavun tallennustilaan, microSD-muistikorttipaikkaan, 4G LTE -yhteyksiin, 13 megapikselin kameraan ja 2200 milliampeeritunnin akkuun. Myös Lite-variantissa on alumiinirunko. Sen suositushinta on 299 euroa.

Molemmissa puhelimissa on Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmä Huawein EMUI 3.1 -käyttöliittymällä.

Kauppalehti, REPUBLIC OF COMMUNICATIONS: Huawei käynnistää Suomessa kunnianhimoisen palveluohjelman – P8 ja P8 Lite -malleille kolmen vuoden takuu

2 kommenttia

  1. Ihan vain haluaisin tietää koskeeko tämä näytön vaihto minunkin p8 liteä vaikka takuukuitissani lukee ainosataan että tuottella on 1 vuoden takuu. ostin tuotteen heinäkuun lopulla.

    1. Kyllä koskee. Tämä on valmistajan myöntämä lisätakuu, joten jos myyjäliike ei osaa auttaa, niin yhteys valmistajaan. 🙂

Kommentointi on suljettu!