OnePlus One -puhelimen saa loppuviikon ajan 50 euroa edullisemmin

Monet odottavat jo innolla kiinalaisen OnePlus-valmistajan seuraavaa puhelinta, joka alustavien tietojen mukaan julkistetaan maailmalle heinä-syyskuun aikana. Puhelimesta tiedetään ainakin se, että uutuus perustuu Qualcomm Snapdragon 810 -järjestelmäpiiriin sekä yhtiön omaan Androidin päälle rakentamaan Oxygen OS -alustaan. Samalla valmistaja tulee nostamaan hinnoitteluaan ja palaamaan kutsuihin perustuvaan myyntisysteemiin, josta saatetaan kuitenkin myöhemmin luopua, kuten kävi nykyisen One-mallin kanssa.

OnePlus Flash sales

Sitten varsinaiseen otsikon aiheeseen. OnePlus on nimittäin käynnistänyt sivustollaan Flash Sales -kampanjan, jonka myötä One-puhelimen hintaa on tiputettu kuluvan viikon ajaksi 50 euroa. Euroopan osalta kyseessä ei ole niin merkittävä asia, koska laitetta myytiin (ennen heikosta eurosta johtuvaa 50 euron hinnan nostoa maaliskuussa) yhdessä välissä vanhalla mantereella 249 (16GB:n malli) ja 299 euron (64GB:n malli) hintaan, joihin siis nyt palataan ainakin kampanjan ajaksi. Alennusmyynti käynnistyy joka päivä eri aikaan ja laitteita on saatavilla rajoitettu määrä. Viralliset aloitusajat alla:

1. kesäkuuta – 12:00 GMT (kello 15:00 Suomen aikaa)
2. kesäkuuta – 2:00 GMT (kello 5:00 Suomen aikaa)
3. kesäkuuta – 12:00 GMT (kello 15 Suomen aikaa)
4. kesäkuuta – 2:00 GMT (kello 5:00 Suomen aikaa)
5. kesäkuuta – 12:00 GMT (kello 15 Suomen aikaa)
6. kesäkuuta – 2:00 GMT (kello 5:00 Suomen aikaa)
7. kesäkuuta – 12:00 GMT (kello 15 Suomen aikaa)

Miltä kuulostaa? Vieläkö löytyy innokkaita ostajia OnePlus Onelle? Kyseessä on toki jo yli vuoden vanha laite, mutta ainakin allekirjoittanut tykästyi puhelimen muotoiluun ja ominaisuuksiin, kun sitä viime kesänä pääsi testaamaan. Puhelimen keskeisimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö, 2,5 gigahertsin Snapdragon 801 -siru, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia ja 13 megapikselin kamera.

Artikkelin kirjoitushetkellä tämän päivän osalta OnePlus One 16GB Silk White -versio on jo myyty loppuun. Suuremmalla 64 gigatavun tallennustilalla varustettua Sandstone Black -versiota tuntuisi sen sijaan löytyvän vielä varastosta. Kannattaa siis hakea oma talteen, jos laite kiinnostaa!