Pebble Time -älykellon ennakkotilaukset käyntiin 22. kesäkuuta

Pebblen toisen sukupolven älykello, Pebble Time, on valmis kietoutumaan kuluttajien ranteisiin. Kickstarter-joukkorahoituskampanjassa yhtiötä tukeneet ovat jo ryhtyneet saamaan kellonsa, sillä Pebble aloitti niiden toimittamisen toukokuun lopulla. Mikä on muiden asiakkaiden tilanne? Pebblen virallisen ilmoituksen mukaan ennakkotilauksia Pebble Time -älykellolle ryhdytään vastaanottamaan 22. päivä kesäkuuta.

Yhdysvalloissa kaikki ennakkotilaukset kulkevat yksinoikeudella BestBuy.comin kautta, mutta muun maailman osalta tilaukset tehdään Pebblen oman verkkosivuston kautta 22. kesäkuuta alkaen. Yhtiö lupaa ettei toimituksia tarvitse odottaa pitkään, mutta tarkempaa ajankohtaa niille se ei vielä paljastanut.

Toistaiseksi itselleen voi tilata ainoastaan niin sanotun perusmallin, eli Pebble Timen. Metallisella rakenteella ja pidemmällä kymmenen päivän akkukestolla varustettu Pebble Time Steel tulee myyntiin myöhemmin (käy ilmoittamassa sähköpostiosoitteesi tänne, niin tiedät milloin). Hinta tulee Pebble Timen osalta pyörimään 200 dollarin tuntumassa, mutta yksityiskohtaista myyntihintaa yhtiö ei uudelle älykellolleen ole vielä kertonut.

Pebble Time on Android– ja iOS-yhteensopiva älykello, jossa on 1,25 tuuman värinäyttö sekä seitsemän päivän akkukesto. Kello kestää vettä, toimii Bluetooth 4.0 -yhteyden välityksellä ja sisältää 3D-kiihtyvyysanturin, kompassin, valoisuustunnistimen sekä mikrofonin. Lisäksi se tukee niin sanottuja älyrannekkeita, joilla kellon toiminnallisuuksia on mahdollista laajentaa.

Pebble, Pebble Time Pre-Orders Start June 22