Hintavinkki: iPhone 4s nyt vain 199 euroa

Haluatko päästä osaksi Applen mobiiliekosysteemiä, mutta et ole valmis maksamaan älypuhelimesta useita satoja euroja? Nyt se on mahdollista, sillä muun muassa Gigantti ja Markantalo myyvät Apple iPhone 4s 8GB -puhelinta 199 euron hintaan. Gigantista puhelimen saa itselleen heti mustana tai valkoisena. Markantalossa tarjous astuu voimaan puolestaan 22.6, eli ensi viikon maanantaina.

iPhone 4s on Applen viidennen sukupolven älypuhelin. Se julkistettiin loppuvuodesta 2011 ja saapui Suomessa myyntiin samaisen vuoden lokakuussa.

Apple iPhone 4s tarjous 199 euroa

Neljän vuoden ikää lähestyvä iPhone 4s on siinä mielessä edelleen ajankohtainen laite, että Apple on luvannut kyseiselle puhelimelle hiljattain esittelemänsä iOS 9 -päivityksen. Tämä tarkoittaa sitä, että laite saa vähintään seuraavan vuoden ajan tietoturvapäivityksiä sekä tukee Applen tuoreimpia sovelluskehittäjille suunnattuja API-rajapintoja. Kyseessä onkin ensimmäinen iPhone, jonka tukea ohjelmiston osalta on jatkettu näin pitkään. Syksyllä kuluttajille saapuva iOS 9 on puhelimen neljäs merkittävä ohjelmistopäivitys. Alun perin iPhone 4s saapui myyntiin iOS 5 -käyttöjärjestelmällä.

Apple iPhone 4s on nykymittapuun mukaan erittäin kompakti älypuhelin. Siinä on 3,5 tuuman 960 x 640 pikselin kosketusnäyttö. Sisällä sykkii Applen oma A5-järjestelmäpiiri, joka on kellotettu 800 megahertsiin. Käyttömuistia on 512 megatavua ja tallennustilaa tarjouslaitteessa kahdeksan gigatavua. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kahdeksan megapikselin takakamera, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, GPS ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.