Alle 300 euron LG G4 Stylus- ja G4c-puhelimet saapuvat Suomeen

Korealainen elektroniikkajätti LG vahvistaa älypuhelinmallistoaan Suomessa kahdella uutukaisella, jotka sijoittuvat alle 300 euron hintaluokkaan. Kesäkuun loppuun mennessä kauppoihin rantautuvat 299 euron suositushinnalla LG G4 Stylus sekä G4c, jonka hinnaksi valmistaja ilmoittaa 249 euroa. Molemmat täydentävät hyvin valmistajan mallistoa, tuomalla G4-lippulaivan ominaisuuksia uusiin hinta- ja kokoluokkiin.

LG G4 Stylus on uutuuksista kookkaampi ja tarjoaa 5,7 tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäytön. Mukana on korealaisvalmistajan oma Rubberdium Stylus -kynä, jolla voi tehdä kätevästi muistiinpanoja tai luonnostella suurelle näytölle. G4c pyrkii puolestaan puristamaan G4-lippulaivan ominaisuudet kompaktimpaan viiden tuuman kokoluokkaan.

G4-perheen uusimmat tulokkaat ovat täydellinen esimerkki kohtuullisesti hinnoitelluista puhelimista, joissa on kuitenkin ylellisyyden tunnetta. Ne täydentävät LG G4 -lippulaivapuhelinta täydellisesti”, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. ”LG on sitoutunut tarjoamaan suorituskykyisiä, käyttäjäystävällisiä ja tyylikkäitä puhelimia myös keskitason hintaluokassa. Olemme vakuuttuneita, että kuluttajat tulevat yllättymään sekä LG G4 Styluksen että LG G4c:n kohdalla positiivisesti.”

LG G4 Stylus

LG G4 Stylus:

 • Prosessori: 1.2 GHz Quad-Core (LTE)
 • Näyttö: 5,7 tuuman HD IPS (258 ppi)
 • Muisti: 1GB RAM / 8GB ROM / microSD
 • Kamera: Takakamera 8 MP / Etukamera 5 MP
 • Akku: 3 000mAh (utbytbart)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.0 Lollipop
 • Koko: 154.3 x 79.2 x 9.6mm
 • Paino: 163 g
 • Mobiiliverkko: 4G LTE
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n / Bluetooth 4.1 / NFC / A-GPS / Glonass / USB 2.0
 • Värit: Metallic Silver
 • Muuta: Stylus-kynä / Laserohjattu automaattitarkennus / Gesture Shot / Glance View / Knock Code

LG G4c

LG G4c :

 • Prosessori: 1.2 GHz Quad-Core
 • Näyttö: 5,0 tuuman HD IPS (294 ppi)
 • Muisti: 1 GB RAM / 8 GM ROM / microSD
 • Kamera: Takakamera 8 MP / Etukamera 5 MP
 • Akku: 2 540 mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.0 Lollipop
 • Koko: 139.7 x 69.8 x 10.2mm
 • Paino: 136 g
 • Mobiiliverkko: 4G LTE
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / NFC / A-GPS / Glonass / USB 2.0
 • Värit: Metallic Gray / Ceramic White / Shiny Gold
 • Muuta: Gesture Shot / Glance View / Knock Code