Googlelta 17 uutta Android Wear -kellotaulua – mukana Muumit ja Angry Birds

Googlen kehittämän Android Wear -alustan merkittävimpiin kilpailuvaltteihin Applen älykelloon verrattaessa kuuluvat kellotaulut. Kehittäjät voivat luoda alustaa käyttäviin kelloihin kustomoituja kellotauluja, joiden avulla käyttäjät voivat ilmaista omaa persoonallisuuttaan. Nyt Google onkin tuonut Android Wearille kaikkiaan 17 uutta kellotaulua, joissa on hyödynnetty tunnettuja brändejä kuten Muumit, Andry Birds ja Hello Kitty.

Googlen uudet kellotaulut piristävät mukavasti Android Wearia. Suomalaisille erittäin tutut Muumit ja Andry Birds toimivat älykellon ruudulla hyvin. Uusista kellotauluista 15 ovat ilmaisia ja kaksi maksaa 1,07 euroa. Koko valikoima löytyy täältä.

Google Finland Press Blog, Google tuo Muumit ja Angry Birdsit Android-kelloihin