USB Type-C -portti kuuluu OnePlus 2:n ominaisuuksiin

Kiinalainen OnePlus on paljastanut lisää tulevan OnePlus 2 -puhelimensa ominaisuuksista. Yhtiö kertoo keskustelupalstallaan, että valmistajan seuraavan sukupolven älypuhelin sisältää USB Type-C -portin. Valmistajan mukaan OnePlus 2 tulee olemaan markkinoiden ensimmäinen maailmanlaajuisesti saatavilla oleva lippulaiva symmetrisellä USB Type-C -portilla. Kyseinen ominaisuus on yksi monista, jolla OnePlus haluaa varmistaa, että uutuuspuhelin tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja on ajantasainen myös vuonna 2016.

USB Type-C on hiljalleen yleistyvä portti, joka soveltuu hyvin mobiililaitteisiin. Se on kooltaan sopivan pieni, tukee nopeampaa latausta sekä mahdollistaa dataliikenteen jopa 10Gbps:n vauhdilla.

Loppuvuodesta julkistettava OnePlus 2 rakentuu Snapdragon 810 v2.1 -järjestelmäpiirin ja Androidiin pohjautuvan OxygenOS-käyttöjärjestelmän ympärille.

OnePlus, OnePlus 2 – The First Flagship with USB Type C