Tämä teema on pakko saada Galaxy S6:lle!

Samsung uudisti rajusti Galaxy S6 -tuoteperheessä sekä lippulaivapuhelimensa rakennetta että käyttöliittymää. Ohjelmistopuolella tyydyttiin aikaisempaa rauhallisempaan tyyliin ja ainakin allekirjoittanut on ollut varsin tyytyväinen TouchWizin tuoreimpaan versioon. Niinpä käyttöliittymän tarjoamille teemoille ei ole ollut juurikaan käyttöä. Nyt tarjolle on kuitenkin tullut hyvä (ilmainen) teema, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla omassa Galaxy S6– tai Galaxy S6 edge -puhelimessaan.

Uusi teema löytyy Teemat-sovelluksen kautta, johon pääsee esimerkiksi Asetukset -> Teemat -> Kauppa nimellä Material. Sen tekijä on Samer Zayer ja teema pyrkii tuomaan korealaisvalmistajan lippulaivaan Googlen Nexus-laitteista tutun käyttöliittymän. Aivan täysi kopio se ei ole, mutta on kaiken kaikkiaan erittäin näyttävä ja toimiva kokonaisuus. Suosittelen kokeilemaan!

Lue lisää -linkin takaa löydät lisää kuvia teemasta.

Löytyykö Samsungin uusille lippulaivoille muita hyviä ja näyttäviä teemoja? Heitä vinkkisi alla olevaan kommenttiosioon, niin muutkin pääsevät virkistämään puhelimensa käyttöliittymän ilmettä.

3 kommenttia

  1. Hienoa, että Samsung on ottanut Galaxy S6:ssa käyttöön teemat. Teemat olisivat tervetulleita myös Galaxy Note 4:lle.

    1. Totta. Muistan aikanaan, että kulutin tunteja päivässä rakentaessani teemoja Sony Ericssonin puhelimille… Tuolloin Sony Ericssonilla oli hyvä ja yksinkertainen sovellus teemojen tekemiseen.

  2. Moro,
    Olisikohan sony xperialle jotain material desing teemoja tarjolla?

Kommentointi on suljettu!