Evleaks: Microsoft Lumia 1030 on ”kuollut”

Odotitko seuraajaa Nokia Lumia 1020:lle? Ei kannata pidättää hengitystä, sillä tämä McLaren-koodinimellä tunnettu kamerapuhelin on Evan Blassin, eli evleaksin mukaan päätetty hyllyttää. Vuodoistaan tunnettu evleaks on kommentoinut asiaa tänään Twitterissä toiselle mobiililaitteiden huhuihin erikoistuneelle OnLeaksille, joka väittää, että Lumia 1030 (McLaren) olisi vihdoin saapumassa Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin valikoimiin. Blassin mukaan tämä ei ole totta ja uusia x30-generaation laitteita ei olisi enää luvassa.

Vuonna 2013 julkistettu Lumia 1020 on edelleen markkinoiden parhaita kamerapuhelimia kuvanlaadullisesti. Sille on odotettu seuraajaa jo tovi, mutta nyt ilmenneet tiedot enteilevät, ettei sellaista ole välttämättä tulossa aivan pian. Toki on mahdollista, että laitetta vielä parannellaan ja se nähdään markkinoilla myöhemmin toisella mallimerkinnällä.

Oletko pettynyt? Kaipaisitko 41 megapikselin kameralla varustetulle Lumia 1020:lle jo seuraajaa?

Phone Arena, The Microsoft Lumia 1030 is reportedly ”dead” – no Lumia 1020 successor this year?