OnePlus 2:n hinta tulee pyörimään 450-400 euron välimaastossa

Huhut ovat käymässä toteen ja kiinalaisen OnePlussan seuraavan sukupolven älypuhelin ei tule olemaan hinnaltaan yhtä edullinen kuin nykyinen One-malli. Yhtiön toimitusjohtaja, Pete Lau, toppuuttelee huhumyllyä ilmoittamatta eri sosiaalisissa medioissa, että OnePlus 2 tulee maksamaan varmuudella alle 450 dollaria. Nykyisen OnePlus Onen saa edullisimmillaan 249 dollarilla tai vastaavasti 249 eurolla. Toisin sanoen uutuusmallin hinta Euroopassa tulee todennäköisesti liikkumaan 450-400 euron paikkeilla.

Mitä mieltä olet kiinalaisvalmistajan uudesta hinnoittelumallista? Jos hinta asettuisi tasan 400 euroon, olisi se 151 euroa 16 GB:n One-mallia ja 101 euroa 64 GB:n varianttia kalliimpi. Toki OnePlus 2 tulee tälläkin hinnoittelulla olemaan suurten valmistajien lippulaivapuhelimia edullisempi. Ehkä uutukaisesta nähdään useampia malleja eri hintaluokkiin? Tällaisiakin huhuja markkinoilla on liikkunut.

OnePlus 2:n ominaisuuksista tiedetään jo kiitettävästi. Siinä on Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 -järjestelmäpiiri, USB Type-C -portti ja sormenjälkilukija. Myöhemmin tänään yhtiö paljastaa jälleen uuden OnePlus 2:n ominaisuuden, joten pitäkää silmällä valmistajan virallista keskustelupalstaa. Lisäksi suosittelen seuraamaan parhaimpien YouTube-arvostelijoiden joukkoon kuuluvaa Marques Brownleeta Twitterissä, jossa hän tulee tuoreen videonsa mukaan paljastamaan lähitulevaisuudessa jotain uutta kiinalaisvalmistajan seuraavasta älypuhelimesta.

OnePlus 2 esitellään virallisesti maailmalle 27. heinäkuuta.

Facebook, OnePlus