LG esitteli G4s-puhelimen Euroopan markkinoille

Korealainen LG jatkaa G4-lippulaivamallistonsa laajentamista edullisempiin hintaluokkiin. Kesä-heinäkuun taitteessa Suomessa myyntiin saapuneet G4 Stylus- sekä G4c-mallit saavat seurakseen seuraavien kuukausien aikana uuden G4s-variantin, joka tunnetaan määrätyillä markkinoilla G4 Beat -nimellä. Uutukainen saapuu muutamille keskeisille markkinoille heinäkuun aikana, kunnes sen saatavuus levittäytyy laajemmalle. Yhtiö kertoo tarkemmat saatavuustiedot hinnan kerran tuttuun tyyliin markkina-alueittain, joten nämä yksityiskohdat ovat Suomen osalta toistaiseksi kysymysmerkkejä.

LG G4s

Nyt esitelty G4s sijoittuu teknisesti G4 Stylus– ja G4c-mallien yläpuolelle, joten Suomihinnan voisi olettaa asettuvan 350-400 euron tuntumaan. Keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö, Snapdragon 615 -neliydinsuoritin, 1,5 gigatavun RAM-käyttömuisti sekä Android 5.1.1 Lollipop -käyttöjärjestelmä. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera lasertarkennuksella sekä värisensorilla ja edestä viiden megapikselin kamera. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC, A-GPS ja GLONASS. MicroSD-muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa uutukainen sisältää kahdeksan gigatavua.

Kooltaan LG G4s on 142,7 x 72,6 x 9,85 millimetriä (LG G4: 148,9 x 76,1 x 6,3 – 9,8 mm) ja se painaa 139 grammaa (LG G4: 155 g). Värivaihtoehtoja ovat Metallic Silver -hopea, Ceramic White -valkoinen ja Shiny Gold -kulta.

LG, LG G4 BEAT DELIVERS PREMIUM DESIGN, SUPERIOR FEATURES IN A MID-TIER PACKAGE