Marques Brownlee ”MKBHD” arvostelee OnePlus 2:n kameran ennakkoon

YouTubesta monille MobiiliBloginkin lukijoille varmasti tuttu MKBHD, eli Marques Brownlee on saanut ennakkoon käsiinsä loppukuusta virallisesti julkistettavan OnePlus 2 -puhelimen. Herralla ei ole lupaa näyttää varsinaista puhelinta videolla, mutta tyhjäksi pätkä ei jätä, sillä Brownlee arvostelee siinä ennakkoon laitteen kameran.

Kameran kuvien tietojen perusteella Brownlee on päätellyt OnePlus 2:n sisältävän 13 megapikselin kameran f/2.0-aukolla. Kamera yltää 4K-videokuvaukseen, mutta MKBHD ei usko uutuuden sisältävän optista kuvanvakainta. Herran mukaan kuvanlaatu vaikuttaa alustavasti lupaavalta, mutta aivan kärkeen OnePlus 2 ei tule näillä näkymin nousemaan. Muutoksia saattaa kuitenkin olla vielä luvassa esimerkiksi kuvien prosessointiin, joten parannukset ovat mahdollisia. Katso Brownleen video ”lue lisää” -linkin takaa.

Tarkemmin OnePlus 2:n kameran jälkeä pääset arvioimaan näistä esimerkkikuvista. Alla linkki myös muutamaan vertailukuvaan tämän hetken kovimpien kamerapuhelimien kanssa:
1: ‪http://imgur.com/a/eLu4W
2: ‪http://imgur.com/a/WWFIZ