Samsung esitteli Galaxy Tab S2 -taulutietokoneet

Samsung on esitellyt markkinoille joukon uusia taulutietokoneita, jotka nousevat suoraan yhtiön malliston lippulaivatuotteiksi. Kyseessä on uusi Galaxy Tab S2 -sarja, joka sisältää kahdeksan sekä 9,7 tuuman näytöllä (kuvasuhde kummassakin 4:3) varustetut versiot. Molemmissa on metallinen runko ja ne ovat 5,6 millimetriä ohuella rakenteellaan korealaisvalmistajan toistaiseksi ohuimmat tabletit. Ne nähdään myynnissä syyskuussa sekä WiFi- että 4G-versiona.

Galaxy Tab S2 on täydellinen tabletti, joka sopii sekä sisällöstä nauttimiseen että uuden luomiseen. Kompaktin koon, suorituskyvyn ja ominaisuuksien ansiosta Galaxy Tab S2 sopii otettavaksi mukaan myös kotiseinien ulkopuolelle”, kertoo Samsungin Head of IM Antti Holopainen.

Samsung Galaxy Tab S2

Uudesta mallistosta löytyy entisestään paranneltu Super AMOLED -kosketusnäyttö (Adobe RGB) 2048 x 1536 pikselin tarkkuudella. Valmistajan mukaan näyttö toistaa värit aikaisempaa luonnollisemmin sekä tarjoaa parhaan mahdollisen katselukokemuksen muun muassa verkkosurffaamista ja lukemista varten.

Galaxy Tab S2 -sarjan laitteet on varustettu kahdeksan suoritinydintä (Quad 1.9GHz + Quad 1.3GHz) sisältävällä järjestelmäpiirillä, kolmella gigatavulla RAM-käyttömuistia sekä 32 gigatavulla sisäistä tallennustilaa, jota käyttäjä voi laajentaa microSD-muistikortilla. Muita ominaisuuksia ovat sormenjälkilukija, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO (2.4GHz/5GHz), Bluetooth 4.1, GPS, GLONASS, kahdeksan megapikselin takakamera, 2,1 megapikselin etukamera ja Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmä. Pienempi versio painaa 265 grammaa (WiFi) ja tarjoaa 4000 milliampeeritunnin akun. Suuremmasta variantista löytyy 5870 milliampeeritunnin akku ja se painaa 389 grammaa (WiFi).

Galaxy Tab S2 -malliston hinnat:

 • Galaxy Tab S2 9.7 4g (32GB) 699 euroa
 • Galaxy Tab S2 9.7 WiFi (32GB) 599 euroa
 • Galaxy Tab S2 8.0 4g (32GB) 599 euroa
 • Galaxy Tab S2 8.0 WiFi (32GB) 499 euroa

Samsung Mobile Press, Samsung Unveils Galaxy Tab S2, the Essential Tablet for Experiencing Digital Content

Samsung, Samsung Galaxy Tab S2 – Enemmän kuin pelkkä tabletti

3 kommenttia

 1. Kaikki näyttää samalta, yhtä rumia.
  Ei ei ja ei.

 2. Jotenkin tuntuu että jokainen samsungin tuote on samankaltainen toistemsa kanssa.
  Tuotteita syydetään markkinoille lisää ja lisää sen toivossa että joku niitä ostaisi.
  Alkaa tulla mieleen Nokian laskusuhteen alkamise ajat…

  1. Onhan tuo totta, mutta vähän sama jokaisen valmistajan kohdalla. Apple on tässä vaiheessa siitä hyvässä asemassa, että sen brändi on todella haluttava. Monet ostavat jo pelkästään sen varjoalla Applen tuotteen. En toki vähättäle Applen laitteita. Ne ovat todella hyviä ja itsekin pidän niistä todella paljon. Lisäksi Apple tukee tuotteitaan ohjelmistopäivityksillä todella pitkään, jota ei voi sanoa esimerkiksi Samsungista varsinkaan taulutietokoneiden osalta. Tehoja kyllä piisaa, mutta ilmeisesti halu puuttuu.

Kommentointi on suljettu!