LG:ltä uusi Android-puhelin: Bello II

Viimeisten kuukausien aikana elektroniikkavalmistaja LG on keskittynyt laajentamaan G4-lippulaivamallistoaan uusilla ja edullisimmilla jäsenillä. Kesä-heinäkuussa Suomeen rantautuivat G4 Stylus- ja G4c-puhelimet ja loppukesästä/alkusyksystä mallisto saa täydennystä G4s-variantin muodossa. Nyt korealaisvalmistaja on puolestaan esitellyt älypuhelimen, jonka tavoitteena on yhdistää samaan kokonaisuuteen houkuttelevat ominaisuudet, kohtuullinen hinta, suuri näyttö, hyvä akkukesto sekä laadukas etukamera. Kyseessä on LG Bello II, joka saapuu Euroopan markkinoille kolmannen vuosineljänneksen aikana. Tarkemmat saatavuustiedot hinnan kerra LG ilmoittaa myöhemmin markkina-alueittain.

LG Bello II

LG Bello II:ssa on suurehko viiden tuuman kosketusnäyttö 854 x 480 pikselin tarkkuudella, 1,3 gigahertsin neliydinsuoritin, gigatavun verran RAM-käyttömuistia ja microSD-kortilla laajennettavissa olevaa sisäistä tallennustilaa kahdeksan gigatavua. Takana on kahdeksan ja edessä viiden megapikselin kamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.1.1 Lollipop, jonka päällä on LG UX 4.0 -käyttöliittymä.

Uutukaisen muita tärkeitä ominaisuuksia ovat 3G, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS ja 2540 milliampeeritunnin akku. Virallisilta mitoiltaan laite on 140,8 x 71,6 x 9,6 millimetriä ja se painaa 155 grammaa. Bello II:ssa LG on luopunut fyysisten painikkeiden sijoittamisesta laitteen taakse ja päätynyt perinteisempään ratkaisuun asettamalla ne puhelimen sivulle. Värivaihtoehtoihin kuuluvat valkoinen, titaaninen ja kultainen variantti. Android Centralin mukaan perusversion lisäksi kaupoissa nähdään myös dual-SIM-variantti, mutta näiden saatavuudet vaihtelevat mitä todennäköisimmin markkina-alueittain.

Android Central, LG Bello II announced with 5-inch display, 5MP front camera