Samsung Galaxy S6 edge+:n tekniset tiedot ja kuvat leviävät verkossa

Toinen poikkeus vahvistakoon jälleen säännön, joten jatketaan huhujen parissa. Tälläkin kertaa kyseessä on allekirjoittaneelle niin mielenkiintoinen laite, että siitä on pakko uutisoida MobiiliBlogissa, vaikka nyt puhutaan pelkästä huhusta.

Korealainen Samsung nimittäin valmistelee markkinoille suurempaa varianttia Galaxy S6 edgestä, jota henkilökohtaisesti pidän yhtenä tämän hetken markkinoiden parhaimmista puhelimista. Nykyisten tietojen valossa laite säilyttää esikuvansa ulkoisen olemuksen (lisäämässä tosin mukaan kultaisen värivaihtoehdon), mutta venyttää sen suurempaan kokoluokkaan. Huhujen mukaan Galaxy S6 edge+:ssa näyttö olisi kooltaan 5,7 tuuman tuntumassa. Perusversiossa paneelin koko on 5,1 tuumaa.

Galaxy S6 edge plus

Laitteen teknisistä tiedoista on levinnyt verkkoon ajoittain ristiriitaisia tietoja. Yhdessä vaiheessa huhuttiin laitetta vauhdittavan Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, mutta tällä hetkellä todennäköisemmältä vaikuttaa Galaxy S6 edgestä tuttu Exynos 7420 -siru. Viimeisimpänä yksityiskohtana Galaxy S6 edge+ -variantin odotetaan sisältävän käyttömuistia neljän gigatavun verran, kun alkuperäisestä RAM:ia löytyy gigatavu vähemmän. Akku olisi puolestaan kapasiteetiltaan 3000 milliampeerituntia.

Uuden mallin osalta tulee olemaan erittäin mielenkiintoista nähdä, mihin hintaluokkaan Samsung sen aikoo sijoittaa. Nykyisen mallin saa edullisimmillaan 850 eurolla. Siihen satanen lisää ja halvinkin vaihtoehto maksaa jo lähemmäs 1000 euroa. Arvioiden mukaan uutuus esitellään maailmalle elokuun aikana.

GSM Arena, Samsung Galaxy S6 edge+ to have 4GB of RAM too, Exynos 7420

DroidLife, And Now We Have Galaxy Note 5 and Galaxy S6 Edge+ Pictures!