Jo yli miljoona odottaa OnePlus 2 -kutsua!

Tiistaiaamuna pitkään odotettu ja viimein julkistettu OnePlus 2 -lippulaivapuhelin kiinnostaa kuluttajia. Näin voisi ainakin päätellä siitä, että kutsuja, joilla uutuuspuhelimen voi itselleen ostaa jonottaa jo yli miljoona käyttäjää. Jonottajien määrä kasvaa tasaisen nopeaa tahtia, sillä vielä keskiviikkona lukema pyöri 850 000 tuntumassa.

Jonottamaan mukaan pääsee helposti tämän sivun kautta. Sivun alaosasta löytyy kenttä, johon lisäämällä mukaan oman sähköpostiosoitteensa pääsee odottelemaan mahdollista kutsua, jolla OnePlus 2:n voi lunastaa itselleen. Kutsu pitää käyttää 24 tunnin sisällä tai se siirtyy eteenpäin seuraavalle käyttäjälle.

Kiinalaisvalmistajan jonotuslista ei ole nopein ja paras tapa hankkia itselleen OnePlus 2 -kutsu. Sen kautta jaetaan ainakin toistaiseksi niin sanottuja ylijääneitä, eli käyttämättömiä kutsuja. Jos puhelimen haluaa itselleen mahdollisimman nopeasti, kannattaa ryhtyä aktiiviseksi yhtiön keskustelupalstalla sekä tilata OnePlussan uutiskirje, jossa ilmoitetaan muun muassa kilpailuista (ensimmäiset kilpailut jo käynnissä), joista voi voittaa kutsuja. Aktiivinen ja asiallinen kirjoittelu keskustelupalstalla voi myös auttaa kutsun saamisessa, jonka lisäksi ylimääräisiä kutsuja saaneet käyttäjät jakavat niitä usein foorumilla.

OnePlus 2 saapuu myyntiin 11. elokuuta. Hintaa laitteella on 339 (16GB/3GB) tai 399 (64GB/4GB) euroa.