Kiinassa myytiin 30 000 kappaleen OnePlus 2 -erä loppuun 64 sekunnissa

Kiinalaisen OnePlussan uusi lippulaivapuhelin saapui hiljattain ennakkoon myyntiin yhtiön kotimaassa. Virallisestihan laite saapuu myyntiin 11. elokuuta kutsuihin perustuvalla systeemillä, mutta Kiinassa OnePlus 2:sta myydään vapaammin. Näin toimittiin myös alkuperäisen OnePlus One -puhelimen kanssa ja osa verkkokaupoista toikin laitetta Suomeen Kiinasta, koska ainakin ensimmäisen sukupolven kohdalla ostoon oikeutetut kutsut olivat kiven takana. Tällä kertaa OnePlus lupaa tuotannon olevan paremmalla tasolla, mutta aika näyttää, miten hyvin yhtiö lopulta pystyy vastaamaan uutuuspuhelimensa kysyntään.

Nyt OnePlus kertoo myyneensä ensimmäisen ennakkoerän loppuun Kiinassa 64 sekunnissa. Kyseessä oli 30 000 kappaleen erä OnePlus 2 -puhelimia, jotka myytiin suoraan valmistajan verkkokaupan kautta. Seuraavan kerran kiinalaiset pääsevät ostoksille 11. elokuuta, kuten muukin maailma.

Suomalaiset voivat metsästää kutsuja muun muassa OnePlussa virallisen keskustelupalstan kautta. Kannattaa myös tilata yhtiön uutiskirje, jossa ilmoitetaan kilpailuista ja muista mahdollisuuksista, joilla kutsuja voi itselleen yrittää hankkia. Lisäksi on syytä myös lisätä oma sähköpostiosoite viralliselle jonotuslistalle.

GizmoChina, Within 64 seconds, 30,000 OnePlus 2 units sold out as a flash