Pebble Time Steel nyt tilattavissa 299,99 euron hintaan

Applen, LG:n, Samsungin ja muiden suurten nimien kanssa älykellomarkkinoilla kilpaileva Pebble on saanut seuraavan tuotteensa markkinoille. Kyseessä on laadukkaammilla materiaaleilla ja pidemmällä akkukestolla varustettu Steel-variantti yhtiön uudesta Time-älykellosta.

Uusi Pebble Time Steel on perusversiota 50 euroa kalliimpi. Nahkaisella 22 millimetrin hihnalla se maksaa 299,99 euroa, mutta hinta kohoaa metallisella rannekkeella (musta, harmaa, kulta), aina 349,98 euroon asti. Uutuutta ei kannata odottaa ranteeseensa aivan seuraavana päivänä tilauksesta, sillä toimitusajaksi kerrotaan alustavasti 6-8 viikkoa. Tavallinen Pebble Time löytyy suoraan varastosta ja kustantaa 249,99 euroa.

Pebble Time Steel

Pebble Time -malliston merkittävin muutos edeltäjiinsä on värillinen E-paper-näyttö, joka on jatkuvasti päällä. Kilpailijoista poikkeavan näytön ansiosta akku kestää jopa 7 päivää, ja itse asiassa Steel-variantissa parhaimmillaan 10 päivää. Käyttöliittymä on myös uusittu aikajanaksi, josta käyttäjä pystyy selaamaan menneitä ja tulevia tapahtumia.

Pebble Time Steel on varustettu metallisella rakenteella, joka erottaa sen perusmallista paremman akkukeston lisäksi. Värivaihtoehtoihin kuuluu myös muun muassa kulta, joka yhdessä samanvärisen rannekkeen kanssa näyttää varsin tyylikkäältä. Kaikkiaan rannekevaihtoehtoja on kuusi, joista puolet ovat metallisia. Kellon rungon väri vaihtelee valittavan rannekkeen mukaan.

Pebble, Pebble Time Steel