LG:n uusi G4s saapui Suomeen – hintaa 349 euroa

Elektroniikkajätti LG:n älypuhelinmallisto jatkaa laajenemistaan Suomessa. Kuukausi sitten esitelty G4-mallistoon kuuluva G4s on saapunut Suomen markkinoille. Euroopan ulkopuolella LG Beat -nimellä tunnettava uutuus on meillä saatavilla väreissä Metallic Silver ja Ceramic White 349 euron suositushintaan.

Keskitason puhelinten yleisestä käytettävyydestä tingitään liian usein, kun kaikki satsataan yksittäisiin edistyksellisiin ominaisuuksiin”, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. ”Halusimme luoda LG G4s -puhelimesta edullisen tuotteen, jossa kuluttajille tärkeät ominaisuudet, kuten näyttö, kamera, käyttäjäystävälliset toiminnot ja tyylikäs muotoilu, ovat kohdillaan.

LG G4s kamera

LG G4 -isoveljensä 5,5 tuuman 2560 x 1440 pikselin kosketusnäytön, Snapdragon 808 -järjestelmäpiirin sekä kolmen gigatavun RAM-käyttömuistin sijaan G4s sisältää 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin paneelin, 1,5 gigahertsin Snapdragon 615 -järjestelmäpiirin ja 1,5 gigatavua käyttömuistia. Laite perustuu Android 5.1.1 Lollipop -käyttöjärjestelmään ja sen muita keskeisiä teknisiä ominaisuuksia ovat 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC, A-GPS ja GLONASS.

Puhelimen takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera lasertarkennuksella ja värispektritunnistimella. Edessä kamera tarjoaa megapikseleitä viisi. Ohjelmistopuoltelta löytyy manuaalitila, joka antaa mahdollisuuden kokeilla tarkennuksen, sulkimen nopeuden, ISO-herkkyyden, valotuskorjauksen ja valkotasapainon eri asetuksia.

Kooltaan LG G4s on 142,7 x 72,6 x 9,85 millimetriä (LG G4: 148,9 x 76,1 x 6,3- 9,8 mm) ja se painaa 139 grammaa (LG G4: 155 g). Laitteen vaihdettava akku on kapasiteetiltaan 2300 milliampeerituntia.

LG:n tiedote, G4-perheen uutuus: tyylikäs LG G4s tarjoaa hyvää suorituskykyä keskihintaan