MobiiliBlogin videolla: loppuvuoden mielenkiintoisimmat älypuhelimet (2015)

Pitkästä aikaa olisi tarjolla videomateriaalia. Tällä kertaa luvassa ei ole kuitenkaan arvostelu tai katsaus uuteen laitteeseen, vaan video, jossa käyn läpi henkilökohtaisen listani loppuvuoden mielenkiintoisimmista älypuhelimista. Missään nimessä tarkoituksena ei ollut koota kaikkia mahdollisia laitteita, vaan käydä läpi sellaisia tuotteita, jotka kiinnnostavat allekirjoittanutta. Lisäksi halusin nostaa esille muutamia älypuhelimia, joita ei ole vielä virallisesti julkistettu. Sen enempää videon sisältöä spoilaamatta mukavia katseluhetkiä.

Jos tämän tyyppiset videot kiinnostavat, niin kommentoikaa ihmeessä (ja peukuttakaa!) ja tehdää lisää perinteisistä arvosteluista poikkeavia videoita.

9 kommenttia

 1. Moi, Teemu
  Loistavaa, että sait tehtyä videon mielenkiintoisimmista älypuhelimista. Itse odotan näin Applen-fanina uutta iPhone 6s, joka todennäköisesti julkistetaan 9.syyskuuta?

  1. Kiitos Riku! Tämän tyyppisen videon tekeminen ja kuvaaminen oli erittäin mukavaa. Ehkä teen jatkossa enemmän tällaisia perinteisten vlogien kaltaisia videoita, joissa jaan omia ajatuksiani. Vaihtelu perinteisten arvosteluiden ja katsauksien ohella virkistää. 🙂

    1. Late 2013 -mallin iMac. Ei siis vielä 5K-versio. 🙂

 2. Ok, eli 27″ iMac late 2013. Onko millaisella ominaisuuksilla? Terv. utelias 🙂

  1. Aika tappiin tämä tuli viritettyä 🙂
   – 3,5 Ghz Core i7
   – NVIDIA GeForce GTX 780M, 4GB
   – 24 gigatavua RAM:ia
   – 1 teran SSD Flash-levy

   1. joo kuulostaa aika tehomyllyltä. Jos oot myymässä konetta niin olisin kiinnostunut. Sähköpostiosoitteeni tiedätkin 🙂 ja eikös tuo ole 27″ iMac?

    1. Joo 27-tuumainen malli. Ei vielä ole tarvetta myydä. Tämä riittää vielä pitkäksi aikaa ja oli ehkä turhan hintava, mutta kun halusin kokonaan eroon tavallisesta kovalevystä. Löytyy talosta myös olikohan tuo mid-2010 27″ iMac, josta hajos kovalevy reilu vuosi sitten. Korjasin itse ja toimii edelleen. Heitin sisälle 120 gigan SSD:n. Hyvä kakkoskone.

 3. Huhuttua One+ 2 miniä odottelen. Saisi olla jopa hieman downgreidattu versio OP2:stä (esim. SD615, 2/3 Gb RAM) jos näkyisi hinnassa. Myös toinen mini eli Z5 compact kiinnostaa, mutta siinä hinta karannee melko varmasti liian kovaksi itselleni.

Kommentointi on suljettu!