MobiiliBlogin videolla: iPhone 6s pian täällä

Uutta videota pukkaa, sillä viime viikolla kuvaamani pätkä loppuvuoden kiinnostavimmista älypuhelimista sai hyvän vastaanoton, joten päätin jatkaa aihetta toisella videolla. Tällä kertaa keskityn kokonaan Appleen, joka ilmoitti järjestävänsä julkistustilaisuuden 9. syyskuuta. Samaisena päivänä viime vuonna yhtiö esittele iPhone 6– ja iPhone 6 Plus -puhelimet. Ei tarvitse siis olla suurikaan ennustaja, jotta voi arvata, mitä Apple tulevassa tilaisuudessa aikoo julkistaa. No, uudet iPhonet tietenkin.

Nyt julkaistulla videolla käyn läpi tulevien iPhone 6s– ja iPhone 6s Plus -mallien oletettuja uudistuksia. Olen koonnut yhteen huhut ja niihin perustuen spekuloin, mitä yhdeksännen sukupolven iPhone-mallit tulevat tarjoamaan. Katso video ”lue lisää” -linkin takaa.

3 kommenttia

  1. Hienoa Teemu ja kiitos videosta. Loistavaa, että pysyt ”polttavassa” aiheessa, nyt kun Apple julkistaa seuraavat iPhonet 9.syyskuuta. Kyllä varmasti uusi iPhone on hankinnan arvoinen laite jos tieto pitää paikkansa 12 megapikselin kamerasta ja 4K kuvauksesta. Itse toivon vielä, että Apple julkistaisi myös uudet iMac 21.5″ 4K josta on paljon huhua riittänyt. Tälläisen 21.5″ iMacin ostan kyllä heti. Harmi muuten Teemu, että et myy sitä omaa taustalla näkyvää iMac 27″ (hehh) 🙂

    1. Jep, tällaiset vlogit ovat alkaneet kiinnostamaan. Mukava jakaa ajatuksia videon muodossa. Tulee samalla Tube-kanavalle monipuolisuutta.

      Joo, en myy. Tuo on mulle täydellinen paketti, vaikka ei 5K-versio olekaan.

  2. Joo, tee vain Teemu lisää kun kerkiät näitä videoita, onhan ne aina vaihteluja pelkälle artikkelille 🙂
    Voi harmi jos et myy iMacia mutta ymmärrän kyllä miks 🙂

Kommentointi on suljettu!