Laadukas ja kattava videoarvostelu OnePlus 2 -puhelimesta

Marques Brownlee, eli MKBHD, kuuluu omiin suosikkeihini YouTube-maailmassa, mitä tulee teknologiaan keskittyviin videokanaviin. Olenkin muutamaan otteeseen poiminut herran videoita ja uutisoinut niistä täällä, MobiiliBlogissa. Nyt olisi vuorossa arvostelu OnePlus 2:sta. Arvelisin, että tämä kiinnostaa monia, sillä puhelinta kun ei pääse kaupassa kokeilemaan, joten ostopäätös (jos siis kutsun sattuu saamaan) joutuu pitkälti tekemään verkosta löytyvän tiedon pohjalta.

OnePlus 2 on Android 5.1 -pohjainen puhelin, jossa on kiinalaisvalmistajan oma OxygenOS -alusta. Brownlee käy 14 minuuttia kestävällä videollaan laajasti lapi laitteen eri osa-alueet rakenteesta ohjelmistoon. Kehuja saavat muun muassa aikaisempaa laadukkaampi rakenne, akkukesto ja näyttö. Sen enempää sisältöä spoilaamatta, voit katsoa videoarvostelun ”lue lisää” -linkin takaa.

OnePlus 2:ssa on 5,5 tuuman full hd -näyttö, Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kolme (16GB) tai neljä (64GB) gigatavua käyttömuistia, 4G LTE -yhteydet ja 13 megapikselin kamera. Laitteen hinta alkaa 399 eurosta, jolla saa itselleen kolmen gigatavun RAM:lla ja 16 gigatavun tallennustilalla varustetun version.

YouTube, Marques Brownlee, OnePlus 2 Review!