LG:ltä kultainen Watch Urbane Luxe -älykello

Älykelloja ei haluta mieltää pelkästään ”tietokoneiksi” ranteessa, vaan valmistajat tekevät kovasti työtä sen eteen, että ne olisivat samalla tavalla koruja ja jopa statussymboleita kuten tavalliset merkkikellot. Kaikki tietävät varmasti, että Applen kultainen Apple Watch Edition maksaa jopa 17 000 dollaria. Tähän monellakaan ei ole varaa tai edes halua sijoittaa rahojaan, joten LG:n uusi Watch Urbane Luxe voisi tarjota hyvän vaihtoehdon. Siinä on nimittäin käytetty 23 karaatin kultaa ja hihna on valmistettu alligaattorinnahasta. Hintaa kokonaisuudella on 1200 dollaria, mutta ikävä kyllä kelloja valmistetaan rajoitettu 500 kappaleen erä, joten kultaisen Apple Watchin tavoin tämäkin jäänee suurimmalle osalle pelkäksi haaveeksi.

LG Watch Urbane Luxe box

Uusi LG Watch Urbane Luxe on tehty yhteistyössä REEDS Jewelers -yhtiön kanssa. Jokaiseen kelloon kaiverretaan oma sarjanumero ja Watch Urbane Luxe on ennakkotilattavissa Yhdysvalloissa Reeds.comista. Itse tuote toimitetaan asiakkaalle tyylikkäässä rasiassa, joka mukailee kellon arvokasta olemusta.

Teknisesti uutuus on sama laite kuin LG Watch Urbane. Siinä on pyöreä 1,3 tuuman 320 x 320 pikselin kosketusnäyttö, 1,2 gigahertsin Snapdragon 400 -siru, 512 megatavua käyttömuistia, neljä gigatavua tallennustilaa, sykemittari ja 410 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmänä on Android Wear.

DroidLife, LG Announces $1,200 Watch Urbane Luxe Adorned in 23-Karat Gold