Kuvina: kultainen Samsung Galaxy S6 edge+

Edellisestä Kuvina-artikkelista on vierähtänyt jo tovi, sillä viimeisin on kesäkuulta, jolloin julkaisimme kuvia Huawei P8 -puhelimesta. Niinpä on aika päivittää suosittua artikkelisarjaamme uudella kuvasarjalla, jossa tähtenä on eilen allekirjoittaneen hyppysiin Samsungilta saapunut Galaxy S6 edge+. Se vaihtaa perusversion 5,1 tuuman näytön suurempaan 5,7 tuuman 2560 x 1440 pikselin paneeliin sekä sisältää tehokkaamman 3000 milliampeeritunnin akun. Ei ole myöskään syytä unohtaa sitä, että käyttömuistin määrää on kasvatettu gigatavulla neljään gigatavuun. Puhelin on jo myynnissä Suomessa ja sen lähtöhinta on 899 euroa.

Galaxy S6 edge+:ssa on Exynos 7420 a-järjestelmäpiiri, joka on rakennettu 14 nanometrin prosessilla. Siinä on neljä 1,5 gigahertsin Cortex-A53– sekä neljä 2,1 gigahertsin Cortex-A57-suoritinydintä. Takana on 16 megapikselin kamera ja edessä viiden megapikselin kamera selfie-otoksia varten. Puhelin tukee 4G LTE-, NFC, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, MIMO(2×2)- ja Bluetooth 4.2 LE -yhteyksiä sekä siinä on kotipainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija.

Kameraominaisuuksia on höystetty Live Brodcastin -toiminnolla, jolla puhelimesta voi välittää full hd -videokuvaa omille kontakteille sekä suoraan YouTubeen. Kaikki tämä onnistuu suoraan kamerasovelluksesta.

Samsung Pay on uutuudessa tärkeässä roolissa. Se toimii tällä hetkellä ainakin Yhdysvalloissa ja Iso-Britannissa. Se tukee NFC:n (Near Field Communication) lisäksi MST-teknologiaa (Magnetic Secure Transmission) ja toimii näin laajemmin eri kaupoissa.

Kooltaan luuri on 154,4 x 75,8 x 6,9 millimetriä ja se painaa 153 grammaa. Sen värivaihtoehtoihin kuuluvat kuvissa nähtävän Gold Platinum -kultaisen lisäksi White Pearl -valkoinen sekä Black Sapphire -musta.

9 kommenttia

 1. WOW!
  Enkä nyt tarkoita itse puhelinta vaan näitä kuvia mitä olet ottanut. 🙂

 2. Huh huh, wau mitä kuvia. Millä kameralla Teemu ottaa noin hyviä kuvia. No, taitaa olla asialla ammattilainen 🙂

  1. Nämä on kuvattu Samsung NX1:llä. Hyvä, että onnistuivat. Koko artikkelisarjan ideana on tuoda laitteet näyttävästi esille niiden parhaita puolia korostaen.

 3. Toi live broadcast ei oo mikään Edge+ only vaan sama löytyy Galaxy S6:sta ja pienemmästä edgestä.

  1. Asiallinen tarkennus. Luulin, että kyseessä on plussalle räätälöity ominaisuus, kun sitä joka paikassa niin hehkutetaan. Pitääpä tsekata ominaisuus myös vielä testissä olevas Galaxy S6 edgestä. 🙂

  2. Tsekkasin tuossa just testissäni olevan Galaxy S6 edgen ja siihehän oli päivitys saatavilla. Näkyy tosiaan olen Live Broadcast -ominaisuus kamerasoftassa. Lisäksi käyttöliittymä muuttui vastaamaan tätä uutta edge+:aa. Muun muassa kuvakkeet pyöristyivät ja muuta pientä.

  1. Kiitos! Yritän taas aktivoitua näiden Kuvina-juttujen suhteen. Kiva kuulla, että olen onnistunut kuvien suhteen. Tämän artikkelisarjan tarkoitushan on pelkästään tuoda jokaisen laitteen parhaan puolet esille kuvien kautta. 🙂

Kommentointi on suljettu!