Moto X Play saapunut Suomen markkinoille – hinta 400 euron tuntumassa

Motorolan erittäin mielenkiintoinen Moto X Play on saapunut hiljattain Suomen markkinoille. Tämä ylempään keskihintaluokkaan sijoittuva älypuhelin tarjoaa loistavan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat hyvää akkukestoa ja lähes puhdasta Android-käyttöjärjestelmää, eivätkä ole valmiita pulittamaan puhelimestaan 600 euroa.

Moto X Play perustuu Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelmään, jota Motorola ei ole turhaan lähtenyt muokkaamaan omalla käyttöliittymällään. Muutamia lisäominaisuuksia on tarjolla, mutta kyseessä on pitkälti Nexus-laitteita vastaava käyttökokemus. Alustaa hallitaan 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäytöltä.

Moto X Playn sydämenä toimii 1,7 gigahertsin Snapdragon 615 -neliydinjärjestelmäpiiri, jonka tukena on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Suomessa toistaiseksi saatavilla näyttäisi olevan ainoastaan 16 gigatavun tallennustilalla varustettu variantti, mutta onneksi mukana on microSD-muistikorttipaikka.

Puhelimen virstanpylväänä pitäisin kokoluokassaan tehokasta 3630 milliampeeritunnin akkua. Motorolan mukaan sekalaisella käytöllä sillä saavutetaan 48 tunnin käyttöaika.

Uutuuden muita ominaisuuksia ovat 4G LTE, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11a/g/b/n (dual band capable), NFC, GPS ja etupuolen stereo-kaiuttimet. Takana on 21 megapikselin kamera ja edessä viiden megapikselin kamera.

Suomessa laite löytyy jo ainakin Verkkokauppa.comin valikoimista 399,90 euron hintaan.

3 kommenttia

  1. Tuskin normikuluttaja tämän laitteen puoleen kääntyy, koska samaan hintaan saisi honor 7 ja honor 6 on vielä 300 euroa ja suomen markkinoillekin tullut galaxy s5 neo saattavat olla enemmän normikuluttajan mieleen ja tätähän näyttäisi tällähetkellä olevan isoista liikkeistä saatavilla vain verkkokaupasta. Henkilökohtaisesti valitsisin näistä 400euron pintaan olevista laitteista moto x playn juurikin puhtaan androidin takia, joka onki itselle se tarkein asia puhelimessa

  2. Tosiaan hieman kallis näin alkuunsa. Jos/kun hinta tuosta parissa kuukaudessa tippuu 300 euroon, niin huomattavasti houkuttelevampi. Tai riippuu hieman siitä, miten huhutut uudet Nexukset pakkaa sekoittavat loppukuusta.

  3. Mitenköhän tuon 615 suorituskyky on verrattuna esim. Nexus 5:n 800 Snapdragoniin?

Kommentointi on suljettu!