Googlen ja LG:n Nexus 5X kuvavuodossa

Uutisoimme tänään aikaisemmin kuvasta, jossa väitetään esiintyvän 29. syyskuuta julkistettava Nexus 6P -puhelin. Se on toteutuessaan ensimmäinen kiinalaisen Huawein valmistama Nexus-perheen puhelin. Nyt yllä nähdään toinen uutuus, jonka valmistaa LG ja on nimeltään tämänhetkisten tietojen valossa Nexus 5X.

Nexus 5X on toinen älypuhelin, jonka Googlen odotetaan lanseeraavan ensi viikon tiistaina järjestettävässä tilaisuudessa. Se tulee olemaan Nexus 6P:n kanssa markkinoiden ensimmäiset uudella Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä varustetut älypuhelimet, joka keskittyy muun muassa parantamaan alustan suorituskykyä sekä akkukestoa.

LG:n valmistama Nexus 5X tulee sijoittumaan Huawein mallia kompaktimpaan kokoluokkaan. Siitä odotetaan löytyvän 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö, Snapdragon 808 -siru ja kaksi tai kolme gigatavua käyttömuistia.

Android Police, [Exclusive] Behold The Leaked Press Renders Of LG’s Nexus 5X In White, Black, And Greenish Blue

2 kommenttia

  1. Mikseivät voineet tehdä vanhaa Nexus 5 uudella raudalla ja sormenjälkitunnistimella?
    Ulkoasu on vähintäänkin tyylikkäämpi kun tuossa eikä sitä näyttöä tarvitsisi kasvattaa enää jos kerran on se isompi mallikin tulossa…

  2. Enää ei harmita, etten jaksanut tätä odottaa vaan hain G4:sen.

Kommentointi on suljettu!