Uusi iPhone 6s Plus selvityy hyvin upotuksesta veteen

Applen uudet iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -puhelimet saapuivat tänään myyntiin ensimmäisillä markkinoilla. Suomen aikataulu on vielä kysymysmerkki, mutta saatavuus täällä Pohjolassakin selvinnee seuraavien viikkojen aikana.

Kerroimme jo aikaisemmin tällä viikolla useiden eri medioiden varsin positiivisista arvosteluista, joissa kehuttiin yleisesti erityisesti kameraa sekä 3D Touch -ominaisuutta, josta tosin saadaan todellinen hyöty irti vasta tulevien kuukausien aikana, kun kolmansien osapuolien sovellukset ottavat Applen uuden teknologian laajasti käyttöön.

Uudet iPhone-mallit eivät ole virallisesti vedenkestäviä, mutta YouTube-kanava TechSmartin Keatonin suorittaman upotustestin perusteella pienestä pulahduksesta veteen ei välttämättä kannata hätääntyä. Keatonin videolla nähdään, kuinka uusi iPhone 6s Plus selviytyy hyvin puolen tunnin upotuksesta veteen ilman vaurioita. Sama koskee myös Samsung Galaxy S6 edgeä, joka on videolla vertailuna.

Viime vuonna Keaton suoritti saman testin käyttämällä pienempää iPhone 6:sta, joka ”kuoli” reilun minuutin jälkeen veteen upottamisesta. Mitä ikinä Apple on siis puhelimelleen tehnytkään, on vedenkestävyys parantunut, tai sitten Keatonilla kävi vain hyvä tuuri.

Applen uudet iPhone-mallit säilyttävät edellisten sukupolvien ulkoisen olemuksen, mutta parantavat rakennetta kestävämmällä 7000-sarjan alumiinilla. Tärkeimpiin uudistuksiin kuuluvat A9-järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua käyttömuistia, paineen tunnista 3D Touch -kosketusnäyttö, 12 megapikselin kamera 4K-videokuvauksella, viiden megapikselin selfie-kamera ja uusi Rose Gold -värivaihtoehto.

YouTube, TechSmart, iPhone 6S Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge Water Test!

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!