Videolla: käsittelyssä iPhone 6s:n uudistukset

Viime aikoina olen aktivoitunut YouTubessa pienen tauon jälkeen. Olen muuttanut hieman tyyliäni ja julkaissut perinteisten arvosteluiden sijaan vlogeja, joissa käsittelen eri mobiilimaailmaan liittyviä aiheita. En ole uutisoinut kaikista MobiiliBlogissa, mutta nyt päätin, että uusin video ansaitsee päästä myös tänne.

Tänään kuvatulla ja julkaistulla videolla käsittelen Applen uusia iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus-puhelimia. Keskityn erityisesti laitteiden uusiin ominaisuuksiin ja pyrin nostamaan esille oman suosikkiominaisuuteni. Se on ehdottomasti 3D Touch, eli näyttö, joka tunnistaa kuinka suurella paineella ruutua kosketetaan. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan käyttää puhelinta ja ainakin henkilökohtaisesti uskon, että ominaisuus tulee valtaamaan puhelimet aivan kuten Multi Touch, eli monikosketus aikanaan. Seuraavat kuukaudet näyttävät, kuinka sovelluskehittäjät keksivät hyödyntään Applen tarjoamaan uutta ominaisuutta. Tätä seuraan mielenkiinnolla.

3D Touch -näytön lisäksi Applen uutuudet tarjoavat lisää tehoa uuden A9-järjestelmäpiirin ja kahden gigatavun käyttömuistin muodossa. Takana on uusi 12 megapikselin kamera ja etukamerakin on päivitetty viiteen megapikseliin. Ei ole myöskään syytä unohtaa parempaa 7000-sarjan alumiinia, joka tekee laitteiden rakenteesta kestävämmän.

Aiotko ostaa Applen uuden iPhonen? Kumman mallin ja mitä ominaisuutta sinä pidät iPhone 6s -sarjan tärkeimpänä parannuksena?

Muista tilata MobiiliBlogin YouTube-kanava, niin pysynyt ajan tasalla uusimmista videoista. Kaikkia ei nimittäin julkaista täällä, blogissa.

2 kommenttia

  1. Mistä sait nuo luurit jo nyt?

    Hyvä video taas kerran!

    1. Kiitos. Videolla on mun iPhone 6, ei iPhone 6s, jos siis sitä meinasit. 🙂

Kommentointi on suljettu!