Videolla: iPhone 6s Plus ja 3D Touch

Uusi 3D Touch -näyttö on aivan ehdottomasti iPhone 6s– ja iPhone 6s Plus -puhelimien kuumimpia ominaisuuksia. Henkilökohtaisesti uskon ominaisuuden valtaavan lippulaivapuhelimet myös Android-leirissä. Tässä on monikosketuksen kaltainen ominaisuus, jonka uskon mullistavan tavan, jolla käytämme puhelimia. Uskon vakaasti, että paineen tunnistava näyttö on älypuhelimien tulevaisuus.

Apple uutisiin keskittyvä Mac Rumors on julkaissut selkeän videon, jossa se esittelee, mihin 3D Touch kykenee tällä hetkellä. Ominaisuudesta ei toki tässä vaiheessa saada koko potentiaalia irti, koska kolmansien osapuolien sovellukset eivät tue sitä vielä laajassa mittakaavassa. Parin kuukauden päästä tilanne on aivan varmasti toinen ja tulemme näkemään, kuinka sovelluskehittäjät ottavan 3D Touch -ominaisuuden käyttöön ohjelmissa ja peleissä.

Katso video ”Lue lisää” -linkin takaa.

Mac Rumors, Hands-On With 3D Touch on the New iPhone 6s Plus