iPhone 6s ja iPhone 6s Plus Suomeen 9. lokakuuta

Kerrankin allekirjoittanut osui veikkauksessaan oikeaan. Spekuloin eilen julkaisemallani artikkelilla, että Applen uudet iPhone-mallit saapuisivat Suomessa myyntiin mahdollisesti 2. tai 9. lokakuuta. Nyt Apple on vahvistanut, että jälkimmäinen päivämäärä osui oikeaan ja tuolloin iPhone 6s sekä iPhone 6s Plus saapuvat myyntiin yli 40 uudessa maassa, joiden joukossa on siis myös Suomi. Samaisena päivänä Suomeen rantautuu myös yhtiön Apple Watch -älykello.

Virallisia Suomen hintatietoja Apple ei uutuuspuhelimien osalta vielä paljastanut, eikä niitä ole nähtävissä edes yhtiön verkkosivustolla. Jos kuitenkin vilkaistaan Applen Saksan sivustoa, saadaan hinnoista osviittaa ja uskonkin niiden täsmäävän aika hyvin Suomen hintatasoa. 4,7 tuuman näytöllä varustetun iPhone 6s:n lähtöhinta (16GB) on Saksassa 739 ja suuremmalla 5,5 tuuman paneelilla varustetun iPhone 6s Plussan (16GB) 849 euroa. Hinta kohoaa iPhone 6s:n (128GB) osalta aina 959 euroon, kun iPhone 6s Plussan parhaiten varustellusta (128GB) versiosta joutuu lyömään tiskiin 1069 euroa.

Aiotko hankkia uuden iPhonen? Kerro kommenteissa, minkä mallin ja värivaihtoehdon.

Apple, Apple Announces Record iPhone 6s & iPhone 6s Plus Sales

2 kommenttia

  1. En edes meinannut hankkia, mutta kun ilmaiseksi pääsin päivittämään niin menin sitten hankkimaan.. (sopparin kk-maksusta tuli $10/kk kalliimpi, mutta sisältää Apple Music-subscriptionin minkä muuten meinasin hankkia erikseen joten diili oli ihan hyvä).

    Näin alle 48h:n kokemuksella erityisesti 3D Touch on varsin näppärä ominaisuus, kunhan vaan sovellukset paremmin sitä alkavat tukemaan (6S 128GB ja Space Grey kun sitä kerran kysyttiin).

    1. Onko tuo niitä USA:n päivityskampanjoita?

Kommentointi on suljettu!