Kolme päivää ja yli 13 miljoonaa myytyä uutta iPhonea

Applen voittokululle älypuhelinmarkkinoille ei vaikuta näkyvän loppua. Uudet mallit tuntuvat aina rikkovan edellisten sukupolvien myyntiennätykset ja niin ovat tehneet myös 25. syyskuuta ensimmäisillä markkinoilla myyntiin saapuneet iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -puhelimet. Niitä on nimittäin myyty ensimmäisten kolmen päivän aikana huimat yli 13 miljoonaa kappaletta. Se on kolme miljoonaa enemmän, kuin edellisen sukupolven malleja, joita Apple sai kaupaksi avajaisviikonloppuna 10 miljoonaa laitetta.

Syyskuun alkupuolella esitellyt iPhone 6s– ja iPhone 6s Plus -mallit jatkavat edellisten mallien muotoilullisella linjalla, mutta käyttävät rakenteessaan kestävämpää 7000-sarjan alumiinia. Merkittävin yksittäinen uudistus on 3D Touch -näyttö, joka tunnistaa, kuinka suurella paineella käyttäjä koskettaa ruutua. Sisuksissa on uusi A9-järjestelmäpirii, joka on Applen laskelmien mukaan prosessoriltaan 70 ja grafiikkaohjaimeltaan 90 prosenttia edellistä A8-sirua tehokkaampi. Takaa löytyy uusi 12 megapikselin kamera 4K-videokuvauksella ja edestä viiden megapikselin kamera entistäkin tarkempia omakuvia varten.

Apple, Apple Announces Record iPhone 6s & iPhone 6s Plus Sales

1 kommentti

  1. Kyllä vain paras myy, ja tässä tapauksessa se on vuodesta toiseen iPhone. Tämäkin markkinoiden paras kokonaisuus

Kommentointi on suljettu!