YouTube-tähti ”MKBHD:n” videoarvostelussa iPhone 6s

Tunnetuimpiin mobiililaitteiden arvosteluihin keskittyvä YouTube-tähti Marques Brownlee, lyhyemmin MKBHD, jakaa tuoreella videoarvostelullaan omia kokemuksiaan Applen uuden sukupolven älypuhelimista. Herran kymmenminuuttinen videoarvostelu on erittäin laadukas, kuten Brownleen tuotanto yleensäkin.

Videossaan Brownlee ei keskity käymään läpi laitteiden jokaista ominaisuutta, vaan keskittyy iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -mallien sisältämiin uudistuksiin. Pääasiassa uudistukset, kuten kestävämpi rakenne, tehokkaampi järjestelmäpiiri, parempi kamera ja 3D Touch -näyttö saavat kehuja. Miinuksena herra toteaa molempien mallien akkukoon pienentymisen, mutta toteaa samaan hengenvetoon, että toiminta-ajat ovat siitä huolimatta pysyneet ennallaan. Brownlee jopa nostaa iPhone 6s Plussan akkukeston osalta aivan markkinoiden parhaimpien puhelimien joukkoon. Tarkemmat kokemukset löydät ”Lue lisää” -linkin takaa.

YouTube, Marques Brownlee, iPhone 6s Review!