Kuvina Huawei Honor 7

Perinteikkääksi muodostunut Kuvina-artikkelisarja jatkuu tällä kertaa kiinalaisen Huawein uutuuspuhelimen muodossa. Kameran eteen pääsi paistattelemaan 400 euron hintaluokkaan sijoittuva Honor 7, josta löytyy muun muassa 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö, metallinen rakenne, yhtiön oma kahdeksan suoritinydintä sisältävä Kirin 935 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua käyttömuistia ja 20 megapikselin takakamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.0 ja sen päällä valmistajan oma, kovasti mielipiteitä jakava EMUI 3.1 -käyttöliittymä.

Huawein Honor 7 on rakenteeltaan todella jämäkkä kokonaisuus. Sen metallinen runko tuo premium-tuntumaa, vaikka onkin muiden metalliin luottavien puhelimien tavoin talvella kädessä kylmä. Laitteen sormenjälkilukija on sijoitettu takakuoreen, kameran alle. Se on toiminnaltaan yksi nopeimmista mitä olen koskaan älypuhelimessa käyttänyt. Sijoitus on aavistuksen hankala, koska joudun hieman kurottamaan ylettyäkseni siihen. Varmasti niille, joilla on suurempi käsi tämä ei tuota ongelmia.

Se Honor 7:n ominaisuuksista. Nyt kuviin, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Tyylikäs vai ei? Kommentoi alle!

6 kommenttia

  1. Hyvän näköinen puhelin ja timanttinen hinta/laatu -suhde.

    1. Jep. Todella jämäkkä rakenne! Ja voi että tuo sormenjälkilukija on nopea!

    1. Ei löydy kamerasta optista kuvanvakaajaa.

  2. Löytyykö tästä 5Ghz WiFi taajuuden tuki? Kiitos erittäin hyvästä ja perusteellisesta artikkelista Huawei P8 puhelimesta.

Kommentointi on suljettu!