OnePlus 2:n saa maanantaina ilman kutsua

Nyt silmät ja korvat tarkkana, jos OnePlus 2 -älypuhelin kiinnostaa ja kutsua ei ole kuulunut. Kiinalaisvalmistaja nimittäin käynnistää ensi viikon maanantaina (12.10) ensimmäisen avoimen Open Sales -kampanjan, jolloin OnePlus 2:n voi ostaa ilman kutsua. Tilauksen voi tehdä ilman kutsua yhden tunnin ajan. Suomen osalta aikaväli on kello 13-14, jolloin kiinalaisvalmistajan uutuuden saa hankittua ilman kutsua.

image

Yhtiö odottaa suurta kysyntää, jonka myötä toimitusajat voivat vaihdella. Käyttäjä voi yhdistää samaan tilaukseen korkeintaan kaksi puhelinta. OnePlus ei aio rajoittaa tilauksien määrää, joten periaatteessa asiakas voi tilata tunnin aikana niin monta luuria kun ehtii.

Allekirjoittanut sai OnePlus 2:n käsiinsä tiistaina, kun kutsu kolahti sähköpostiin syyskuun lopussa. Voit lukea ensimmäisten tuntien kokemuksiani laitteesta seuraavasta artikkelistani: Ensitunnelmat OnePlus 2 -puhelimesta. Laitteen ominaisuuksiin kuuluvat 5,5 tuuman full hd -näyttö, Snapdragon 810 -siru ja neljä gigatavua (64GB:n versio) käyttömuistia. 64 gigatavun OnePlus 2:n saa itselleen 399 eurolla.

Lähteekö OnePlus 2 tilaukseen?

OnePlus, Get Rrady for the first OnePlus 2 Open Sales!

2 kommenttia

  1. Aika pahasti oli jumissa sivut tuona aikana. Sain kuitenkin tilattua puhelimen vielä 40min virallisen myyntiajan jälkeen.

    1. Vähän osasin arvata, että sivu on tukossa. 😀 Onneksi sait omasi. Onnea! Hyvä luuri tulossa.

Kommentointi on suljettu!