MobiiliBlogi jakaa kolme OnePlus 2 -kutsua – nopeat syövät hitaat!

Nyt on loistava sauma saada itselle haluttu OnePlus 2 -lippulaivapuhelin, josta julkaisin arvostelun aivan hiljattain. Olen nimittäin saanut käsiini kolme jaettavaa kutsua, jotka löytyvät tämän jutun lopusta. Tässä tapauksessa nopeat syövät hitaat, joten päätöstä ei kannata miettiä kauaa. Jos puhelimen haluat, nyt on siihen mahtava tilaisuus. Kokeile onneasi ja katso, ovatko kutsut vielä avoinna!

OnePlus 2 on varustettu Snapdragon 810 -järjestelmäpiirillä, neljällä gigatavulla käyttömuistia ja 64 gigatavulla tallennustilaa. Hintaa laitteella olla 399 euroa. Mukaan voi tilata vaihtokuoria, joita voin lämpimästi suositella, sillä ne antavat tummalle luurille säväkkyyttää.

Invite OP2

Kutsun käyttämiseen vaaditaan OnePlus-tunnus. Kirjaudu sillä sisään ja valitse My invites, avaa Claim new invite! Ja sijoita yksi alla olevista koodeista avautuvaan kenttään. Tämän jälkeen ei muuta kuin Claim ja viimeistelemään tilaus.

  • GL6E-BF03-4085-D7FA
  • GLED-76D7-B342-94C1
  • GL9D-A250-CB3A-6DAC