Display Dock -telakka ilmaiseksi Lumia 950 -mallien ostajille tammikuun loppuun asti

Microsoft yrittää kaikin keinoin parantaa asemaansa älypuhelinmarkkinoilla, sillä sen osuus on vahvassa laskussa, kuten kolmannen vuosineljänneksen tuloskatsaus osoitti. Kiihdyttääkseen joulukuussa Suomessa kauppoihin saapuvien Lumia 950- ja Lumia 950 XL -mallien myyntiä on teknologiajätti päättänyt tarjota jokaiselle uuden laitteen ostajalle Display Dock -telakan ilmaiseksi. Tarjous koskee kaikkia Suomessa 31.1.2016 mennessä hankittuja Lumia 950– ja Lumia 950 XL -puhelimia. Jokainen ostaja saa itselleen yksilöllisen koodin, jolla oman Display Dockin voi lunastaa itselleen 28.2.2016 mennessä Lumia Offers -sovelluksen kautta.

Display Dock on loistava lisä uusien Lumia 950 -lippulaivapuhelimien rinnalle. Sen avulla puhelin voidaan muuttaa täysiveriseksi tietokoneeksi. Puhelin liitetään Display Dockiin ja itse telakkaan yhdistetään esimerkiksi näyttö, hiiri ja näppäimistö. Näin puhelimen sovelluksia päästään käyttämään suurelta näytöltä tavallisen Windows 10 -tietokoneen tavoin. Tämän mahdollistaa se, että jatkossa entistäkin suurempi osa Windows 10 -sovelluksista on niin sanottuja universaaleja applikaatioita, joiden käyttöliittymä räätälöityy automaattisesti älypuhelimelle, tabletille ja tietokoneelle. Näin yksi ja sama versio sovelluksesta toimii periaatteessa jokaisella mahdollisella Windows 10 -laitteella. Ominaisuutta kutsutaan nimellä Continuum.

Windows 10 Continuum

Lumia 950 sisältää 5,2 tuuman 2560 x 1440 pikselin QuadHD AMOLED -kosketusnäytön (564 ppi) ja Snapdragon 808 -järjestelmäpiirin, kun taas XL-mallissa on suurempi 5,7 tuuman kosketusnäyttö 2560 x 1440 pikselin resoluutiolla (518 ppi) sekä tehokkaampi Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri. Kummastakin löytyy käyttömuistia kolme gigatavua ja muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa 32 gigatavua. Takana on 20 megapikselin PureView-kamera ja pohjassa älypuhelimia kovaa vauhtia valtaava USB Type-C -portti.

Uutuuspuhelimien ennakkomyynti on jo käynnissä Suomessa. Kompaktimpi Lumia 950 kustantaa 599 ja suurempi Lumia 950 XL 699 euroa.

Microsoft Ääni, Ennenaikainen joulu uusien lippulaiva-Lumioiden ostajille!

2 kommenttia

  1. En ihan heti osta väitettä, että muuttaa täysiveriseksi tietokoneeksi.
    Epäilen, että kuitenkin suht rajoittunut verrattuna win10 pöytökoneeseen.
    Paljonko näitä universaaleja win10 softia on? julkistuksessa esiteltii jotain emailia ja jotain muuta.. Ikkunointi ei taida onnistua?

    1. Eihän niitä paljon varmaan toistaiseksi ole. MS:n omat softat taitaa olla ne kovimmat toistaiseksi. Mutta onhan esim Facebook luvannut universaalit versiot tuotteistaan (Messenger, Instagram)…

Kommentointi on suljettu!