Videoarvostelussa OnePlus 2 -lippulaivapuhelin

Käyttäjien ääni MobiiliBlogissa kuuluu! Allekirjoittaneelta on useaan otteeseen toivottu videoarvostelua kiinalaisen OnePlussan toisesta lippulaivapuhelimesta, eli OnePlus 2:sta. Viime viikolla julkaistun ”perinteisen” testin jälkeen ajattelin, etten videoarvostelua laitteesta tule tekemään, mutta sitten pääni kääntyi. Puhelin näyttää nimittäin kiinnostavan lukijoita erittäin paljon (tästä kertovat muun muassa kävijätilastot), joten ei muuta kuin kamera, valot ja kuvauspaikka valmiiksi. Valmis video on nähtävissä jutun lopussa.

Yritin saada arvosteluun mahtumaan mahdollisimman paljon asiaa, mutta tarkoitukseni on aina pitää videoiden pituudet kohtuuden rajoissa, sillä harvat jaksavat katsoa yli kymmenminuuttiseksi venyviä testejä. Onnistuin tavoitteessani mielestäni varsin hyvin ja sain käsiteltyä videolla lähes kaikki tarvittavat asiat läpi niin rakenteen, kameran kuin ohjelmistonkin osalta. Lisää tietoa kaipaavien kannattaa ehdottomasti lukea viikko sitten julkaistu tekstimuotoinen arvostelu, jos se on päässyt menemään ohitse.