OnePlus saapuu Suomeen Slush 2015 -tapahtumaan

Kiinalainen vuoden 2013 lopussa perustettu ja hyvässä nosteessa oleva älypuhelinvalmistaja OnePlus rantautuu tiiminsä kanssa Suomeen. Yhtiö saapuu Suomeen osana Slush 2015 -tapahtumaa, joka on teknologiaan ja erityisesti startup-yrityksiin keskittyvä tapahtuma. Se järjestetään Helsingissä 11-12 marraskuuta.

Kiinalaisyhtiön osallistumista Slushiin voidaan pitää merkittävänä voittona tapahtumalle. Kyseessä on merkittävä startup, joka on noussut nopeasti varsin tunnetuksi nimeksi alaa seuraavien keskuudessa. Yhtiö on kulkenut markkinoilla omaa polkuaan muun muassa myymällä puhelimiaan kutsuihin perustuvalla systeemillä, joka on tosin kerännyt osaltaan paljon kritiikkiäkin. Se on kuitenkin ollut yksi menestyksen salaisuuksista, sillä systeemi on mahdollistanut tuotteiden myymisen sitä vauhtia, kun niille on kysyntään. Näin OnePlussan ei ole tarvinnut ottaa riskejä keräämällä suuria varastoja laitteistaan, joita ei lopulta saadakaan myytyä.

OnePlussan tämänhetken lippulaiva on OnePlus 2, jossa on 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö, Snapdragon 810 -siru, neljä gigatavua käyttömuistia, 64 gigatavua tallennustilaa ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Hiljattain yhtiö täydensi mallistoaan tyyliin keskittyvällä X-puhelimella, jossa on viiden tuuman full hd -näyttö, Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia ja kaksi SIM-korttipaikkaa (tai vaihtoehtoisesti yksi SIM-paikka ja microSD-korttipaikka). OnePlus 2:n hinta on 399 ja 5. marraskuuta myyntiin saapuvan OnePlus X:n 269 euroa.

Yhtiö tuo mukanaan tapahtumaan viisi fania. Mukaan voi päästä lataamalla videon nettiin, jossa perustelee, miksi haluaa päästä valmistajan mukaan Helsingin Slushiin. Kun video on valmis, ei muuta kuin täyttämään kaavake ja toivomaan parasta!

OnePlus, Join us at Slush!