Galaxy S6 edge tänään (8.11) Gigantissa vain 594 euroa

Elektroniikkaketju Gigantti juhlistaa isänpäivää Supersunnuntailla, joka tarkoittaa alennettuja hintoja useissa eri tuoteryhmissä. Tarjouksessa ovat niin kodinkoneet, televisiot, kamerat, tietokoneet ja niin edelleen. MobiiliBlogissa meitä kiinnostaa erityisen paljon totta kai yksi ja tietty osa-alue, eli mobiililaitteet, kuten älypuhelimet ja tabletit.

Älypuhelimien osalta tarjouksessa on varsin laaja skaala eri valmistajien tuotteita. Esimerkiksi 16 gigatavun iPhone 6s:n hinta on tippunut 50 euroa ja maksaa tänään 699 euroa. Ikävä kyllä suuremmalla tallennustilalla varustettuja iPhone 6s -sarjan laitteita ei ole alennuksessa. Sen sijaan iPhone 6s:sta on saatavilla 64 gigatavun malli ja iPhone 6 Plussasta 128 gigatavun variantti. Molempien hintoja on laskettu 50 eurolla ja ne maksavat nyt 699 ja 849 euroa.

Kaikken mielenkiintoisin tarjous, joka Gigantin verkkokaupassa osui silmään koskee Samsung Galaxy S6 edgeä (32GB). Sen hintaa on nimittäin laskettu Supersunnuntain kunniaksi 101 eurolla 594 euroon. Saatavilla on artikkelin julkaisuhetkellä laajasti eri värejä: valkoinen, musta, kulta ja vihreä. Uuden puhelimen ostajalla on lisäksi tarjolla mahdollisuus ostaa kylkijäisenä lisävarusteita 20 prosentin alennuksella.

Supersunnuntain tarjoukset koskevat vain tätä päivää, eli sunnuntaita 8. marraskuuta ja kello 9.00-23.59 välistä aikaa. Hyppää tästä tarjouskampanjan etusivulle.

Tarttuiko mitään mukaan?

Hyvää isänpäivää kaikille isille MobiiliBloginkin puolesta – Teemu