Hintavinkki: Samsung Galaxy J1 nyt vain 59 euroa

Hyvin lokakuussa ainakin operaattoreilla myynyt edullisen hintaluokan Samsung Galaxy J1 on nyt saatavilla entistäkin huokeampaan hintaan. Teleoperaattori Saunalahti kauppaa luuria nimittäin juuri nyt vaatimattomaan 59 euron hintaan. Normaalihinta kautta verkon ja myös Saunalahdella on 89 euroa, joten säästöä kertyy ihan mukavat 30 euroa.

Galaxy J1 on 3G-yhteyksin varustettu Android 4.4 KitKat -pohjainen älypuhelin, jossa toimintojen hallinta tapahtuu 4,3 tuuman 800 x 480 pikselin tarkkuuden TFT-kosketusnäytöltä. Kooltaan muovista kasattu kokonaisuus on 129 x 68,2 x 8,9 millimetriä ja se painaa 122 grammaa. Värivaihtoehtoina vaikuttaisi ainakin artikkelin kirjoitushetkellä olevan ainoastaan valkoinen. Ilmeisesti musta variantti on päässyt loppumaan, sillä myös sellainen J1:stä on saatavilla.

Samsung_Galaxy_J1_valkoinen

Puhelimen sydämenä on 1,2 gigahertsin Cortex-A7 -tuplaydinsuoritin. Sen rinnalla on Mali-400 -grafiikkaohjain sekä 512 megatavua RAM-käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa on neljästä gigatavusta käyttäjälle vapaana ainoastaan puolet, joten onneksi laite sisältää microSD-muistikorttipaikan (tuki 128 gigatavuun asti). Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat viiden megapikselin takakamera, kahden megapikselin etukamera, WiFi 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 4.0, A-GPS, GLONASS ja 1850 milliampeeritunnin akku.