OnePlus 2:lle uusi ohjelmistopäivitys: OxygenOS 2.1.2

Kiinalainen OnePlus on käynnistänyt uuden ohjelmistopäivityksen jakelun OnePlus 2 -lippulaivalleen. Kyseessä on OxygenOS 2.1.2 -versionumeroa kantava päivitys, jonka jakelu verkon yli niin sanottuna OTA-päivityksenä on aloitettu eilen. Se jaetaan laitteisiin portaittain ja esimerkiksi allekirjoittaneen OnePlus 2 -puhelimeen sitä ei ole vielä saatavilla. Päivityksen jakelu on kuitenkin jo käynnissä, joten mahdottoman pitkään sitä tuskin enää joudutaan odottamaan. Puhelin ilmoittaa uudesta ohjelmistosta automaattisesti, mutta sen voi tarkistaa myös manuaalisesti: Asetukset -> Tietoja puhelimesta -> Järjestelmäpäivitys -> Etsi päivityksiä.

Uusi OxygenOS 2.1.2 sisältää varsin paljon parannuksia ja uudistuksia kiinalaisvalmistajan omaan Android-versioon, jonka pohjana toimii ainakin toistaiseksi Android 5.1.1 Lollipop. Päivityksen keskeisimmät uudistukset ovat:

  • Parannuksia kuvien esikatseluun kamerasovelluksessa
  • Nopeammin asentuvat ja käynnistyvät sovellukset
  • Tuki yksittäisten sovelluskuvakkaiden muokkaamiseen
  • Paranneltu RAW-tuki
  • Tuki venäjän ja turkin kielille
  • Tuki lukitusnäkymän taustakuville
  • Turvallisuuskorjauksia
  • Korjauksia ja parannuksia, jotka vakauttavat OTA-päivityksiä
  • Yleisiä korjauksia sekä parannuksia ohjelmiston suorituskykyyn

OnePlus, OxygenOS 2.1.2 update will roll out to OnePlus 2 today