LG:llä kriittisiä ongelmia uuden Watch Urbane -älykellon kanssa – veti sen pois myynnistä

Korealaisen LG:n toisen sukupolven LG Watch Urbane -älykello saapui viime viikolla myyntiin Yhdysvalloissa operaattori AT&T:n kautta. Kyseessä on seuraaja vain reilut puoli vuotta sitten julkistetulle alkuperäiselle versiolle ja ensimmäinen Android Wear -pohjainen älykello sisäänrakennetulla 4G LTE -yhteydellä. Ikävä kyllä uutuuden taival markkinoilla ei ole alkanut ruusuisesti, sillä LG on joutunut vetämään sen vain muutaman päivän jälkeen kokonaan pois myynnistä.

Tilanne johtuu LG:n mukaan rautaan liittyvästä ongelmasta, joka vaikuttaa kellon päivittäiseen käyttöön. Niinpä AT&T:n on jo ryhtynyt palauttelemaan kuluttajien rahoja tai vaihtoehtoisesti tarjonnut mahdollisuuden vaihtaa tuotteen toiseen älykelloon. Tarkemmin LG ei rautaan liittyvää ongelmaa ole ainakaan toistaiseksi suostunut kuvailemaan, joten on hankala tietää, pystyykö LG korjaamaan sen ja millä aikataululla. Pahimmassa tapauksessa LG Watch Urbane 2nd Editionia ei enää myynnissä nähdä, sillä aikataulu tuotteen paluusta markkinoille on toistaiseksi täysin avoin.

4G:n lisäksi LG Watch Urbane 2nd Edition tarjoaa 1,38 tuuman P-OLED -kosketusnäytön 480 x 480 pikselin tarkkuudella, Snapdragon 400 -sirun, 768 megatavua käyttömuistia ja 570 milliampeeritunnin akun.

The Verge, LG halts sales of LTE connected smartwatch