Videolla: Huawei Honor 7

Pitkään allekirjoittaneella pöydällä maanneesta ja aina ajoittain käytössä olleesta Huawei Honor 7 -älypuhelimesta on vihdoin saatu valmiiksi videotesti. Tällä kertaa testi on luonteeltaan hieman erilainen ja perustuu konseptiin, jossa esittelen puhelimesta viisi plussaa ja viisi heikkoutta. Käyn siis läpi ominaisuuksia ja asioita, joissa Huawei on mielestäni onnistunut hyvin sekä vastavuoroisesti esittelen viisi ominaisuutta, joissa yhtiöllä olisi vielä kehitettävää.

Huawei Honor 7 on alle 400 euron hintaluokkaan sijoittuva Android 5.0 Lollipop -pohjainen älypuhelin, jossa on 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö. Laitteessa on kahdeksan suoritinydintä sisältävä Kirin 935 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Honor 7 tukee 4G LTE -yhteyksiä ja sisältää kaksi SIM-korttipaikkaa (vaihtoehtoisesti yksi SIM ja microSD-muistikortti). Takana on 20 megapikselin kamera kaksivärisellä LED-salamalla sekä sormenjälkilukija. Etupaneelissa näytön yläpuolella on kahdeksan megapikselin kamera salamavalolla.

Katso videotesti ”Lue lisää” -linkin takaa